|
Мачки (и мачори)... |
Внеси реплика | страница <1 678910 14> |
Автор | |
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тешко дека ќе се снајдам јас со мачкава
3 вида храни и купив, и плус нешто домашно и спремам ко аждер јаде и пак е гладна или беснее, или мјаука за некој да ја гали |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стави ја во машина за перење и пушти на центрифига едно 10 минути...цела недела после тоа нема да и се јаде...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како не се сетив до сега
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас така го научив кучето да не јаде....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сигурно има мали па од доењето (културно да се изразам не знам дали е точно и за мачки) малите ептен ја "цедат" .... Добра си кога и домашно јаде ... мојата не јаде ништо освен месо и храна (220 ден/кг на база на риба а ја купувам во продавницата спроти бензиската кај уредот , нели на ќошето има продавница за животни , каде што ги сретнав во една прилика Фолки и Фолксвагенка тука ќе упатам поздрав до нив ) А ако нема мали тогаш е во онај период на парење , деновиве премногу "тепачки" меѓу мачори , кај комшиите скоро омачено мали маченца .... пушти ја надвор нека шета ... ииии едно прашање ... имам 2 ангорчиња (едното оригинал) и 2 обични ... да не случајно сакаш да вдомиш ? ептен се срциња .... : ))))
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема мали, мало маче е
полека, полека, тргна работата само уште едно дрво да најдам да има занимација, да не и текне да ми ја дотера гарнитурава |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мојот што дека има дрво (од тие специјалните нели, за острење нокти) на куќичката што му е за спиење, пак ми ја дотера гарнитурата. И завесите, и чаршафите а за чорапи и хулахопки да не зборам. Ниту пак куќичката ја користи за спиење, спие кај што ќе му текне. А куќичката за спиење си ја користи нешто како викендичка, за одмор од спиење. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас оригинал цепеница зедов |
|
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,aj pa vie ,,,za drvja ,,,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мичо јаде само од готовата храна. И тоа сува. Не јаде ништо готвено и течно. Изгледа не му се допаѓа како готвам. |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
c
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |