IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Како да ја донесеш девојката најлесно до оргазам?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како да ја донесеш девојката најлесно до оргазам?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 21>
Автор
Порака
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 14:32
Originally posted by boli glava boli glava напиша:

Znaes kako maskoto ja podrazbira predigrata?
  -Koga moli pola sat

Koj e lud da moli?
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 14:46
Originally posted by boli glava boli glava напиша:

Znaes kako maskoto ja podrazbira predigrata? -Koga moli pola sat

KOJ NE ZNAE DA SI ZEME KE MOLI!!!!!deca.......
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 14:49
Ako treba da ja molam, znaci, ili e naprcena kokoska koja glumi da nije laka cura, ili ne saka sex, pa treba da ja ubeduvam.. Gubenje na vreme. Ako saka, ili ke mi se frli, ili ke go prifati mojot prv cekor i ke prodlozi.
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 15:18
Da ja molis??! Da bev masko bez razmisluvanje ke ja pratev u Censored.
Ako ima zelba se ide spontano,pa i orgazmot ne bi trebalo da bide nekoj problem
Кон врв
pukanka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 05.Септември.2006
Поени: 186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pukanka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 15:23
Za da ja doneses najlesno devojkata do orgazam, treba de se stvori nekoja magija megu vas dvajcata, a posle se soglasuvam deka se treba da tece spontano!Dokolku situacijata e premnogu napnata nema zadovolstvo vo odnosot!ako maskoto e dovedeno vo situacija da moli...djabe mu e se!
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 15:27
Treba da izrezhirash film ete kako Wink
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
pukanka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 05.Септември.2006
Поени: 186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pukanka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 15:31
Djabe ti e film, bez dobar maski gumecBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 15:35
Originally posted by pukanka pukanka напиша:

Djabe ti e film, bez dobar maski gumec[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley4.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Big%20smile" />

taka e
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 15:38
E i toa drzhi voda , ne deka ne si u pravo... ama aj ke precutam sea imam druga rabota Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 15:44
Originally posted by nindza nindza напиша:

E i toa drzhi voda , ne deka ne si u pravo... ama aj ke precutam sea imam druga rabota [IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />

doiskazi se slobodno!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 15:49
Ne sakam da zboram mnogu Lou ,  posto te znam pak ke zemash penkalo da prepishuvash finti... aj za tebe moze i nekako ama za drugive sto znam ... ke zadrzam nesto i za drug pat ...

Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 15:52
Originally posted by nindza nindza напиша:

Ne sakam da zboram mnogu Lou , posto te znam pak ke zemash penkalo da prepishuvash finti... aj za tebe moze i nekako ama za drugive sto znam ... ke zadrzam nesto i za drug pat ...[IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />

epa aj iznenadi ne drugpat.........
Кон врв
babyy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2005
Поени: 8193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 16:08
Што е ова Нинџа повторно му пркоси на светот
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 16:20
juj
da go prasam kasanova?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 21>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.