![]() |
|
Последен гледан филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 377378379380381 475> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
тоа го гледам моментално на мобилниот кога одам или се враќам од работа . Пријатен филм ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
ако не ви се размислува многу
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() "Walk of shame"2014 Забавна комедија! Препорака
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
" The Invisible Woman" - не е она што очекував дека ќе биде, барем не во позитивна смисла
![]() ![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Јас па не можев да го најдам. Сакаш да кажеш да не се мачам или вреди чисто информативно да се потрудам па да го ѕирнам? ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() "Dead do us part"2014 Викендот пред нивната свршувачка се претвори во масакр! Неизвесноста околу убиецот наведува на погрешна релација! Интерeсен!
Изменето од Valerija - 10.Јуни.2014 во 16:18 |
|
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Само ако ти налета шефице ... има некои свои моменти но генерално гледано не е вреден за трудот ( а ако сме веќе толку слични, знам дека нема да ти се допадне и на тебе) ...
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() Изменето од емил - 15.Јуни.2014 во 10:01 |
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
![]() Проѕирен филм, со 100 пати повторувана тематика, среќа па се откажав на време од гледање и не потрошив уште пола саат без везе... п.с. тој пола саат го искористив во размислување како да се спречи глобалното затоплување...кмеее... ![]() |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
![]() "I ll follow you down"2013" Што се би направиле да го промените своето минато? Ми се допадна!
|
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() Одамна немам гледано олку добар филм!!!
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 377378379380381 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |