![]() |
|
Што најмногу ве иритира |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920> |
Автор | ||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
кога не можам да се снајдам со едно обично маче
![]() |
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
![]() |
||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
|
Slabosta na onie koi sakajki da dojdat do izraz Ili da bidat primeteni zakacaat mirni I nedolzni likovi
![]() |
||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Iritantno e navistina... te molam, ne se nerviraj... ![]() |
||
![]() |
||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
|
...Tuku kaj procita deka se nerviram
![]() |
||
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Ma gluposti, batali...
demek, logika... ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ako...
bitno muabet si napraivme... ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ps. priznaj da ne bev jas u razno nemase da dojdes ![]() Изменето од Kastro - 06.Јуни.2014 во 19:57 |
||
|
||
![]() |
||
|
Hmmm...
bar da bese zensko... tuku ke ne istepoaat moderatorive, off topic sme.. |
||
![]() |
||
|
Kjut da ne te cujat
![]() ....Tuku I ja si rekov so po mene se ujdisal koj sum jas pa mi replicira , neli gleda deka sum musko
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
ко ќе ја завлечкам со ногава жицата сосе маус
![]() |
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Деновиве ... слабата телепатија
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
дожд со денови ![]() ќе ме фати некоја есенска депресија или мувла ќе фатам. |
||
![]() |
||
|
и ме иритира кога цела е-адреса за на фб ќе ја напишам на кирилица
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |