|
Која мисла Ви се врти |
Внеси реплика | страница <1 255256257258259 280> |
Автор | |||||
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Тo sleep or not to sleep
|
|||||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|||||
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Da ustanem ili da odustanem
|
|||||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
......... дали можам да изтерам 2 месеци секој ден на работа
|
|||||
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Da ne ja nacekam sea tuka,neka si odi .
|
|||||
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
жеже-пече |
|||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Е па иди исончај се . Токму од розева , ќе се излупиш . Ние овде на Балканот цркнавме од кочан ладно време . Барем ти искористи ја можноста Изменето од емил - 03.Јуни.2014 во 10:41 |
|||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
исончана сум веќе, од тоа и ме жеже-пече |
|||||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Што не ги искористи благодетите на киселото млеко. За во макробиотика ќе биде печена после
|
|||||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
треба да го прашам стевчо, дали се менува полот само од конзумирање или и од мачкање со кисело млеко |
|||||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
А бе менувај бе . Ич да не ти е гајле . Види Кобасицата што направи и во оваа врзка ќе ти кажам еден виц од серијата глупи : - Лугето од Грузија и Ерменија сеуште се чудат што не е во ред со победничката на Евровизија |
|||||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
На криво дрво и пепелта му е крива. Онака, ми се сврте. |
|||||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Може ќе го поттикнам
|
|||||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
проверувал човекот кој е над него, дали е вегетаријанец или месождер |
|||||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
го чекав дождов... ме умре притисокот
|
|||||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||||
Внеси реплика | страница <1 255256257258259 280> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |