![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 435436437438439 482> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Дистрибутерите посабајле донесоа,
само тркни до најблискиот маркет на рафт се за тебе. ![]() Да не давам ветувања пред време. ![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
не давај, ама до сега што си дал да си исполниш
![]() да фатам да испрочитам нешто за формалинот ![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Нешто како ништо...Да си седнеш убаво све да си прочиташ.
![]() Да си ги оставам двете цигари за посабајле. ![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
ај сега, сабајле ќе му ја мислиш за тоа
![]() да пуштам една машина ![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Штом вака замислено,чекаш само да ти речам не и така да биде.
![]() Пушти пушти си,барем и на ефтина струја ќе си завршиш. ![]() Да се подопраи времево ![]() |
|
![]() |
|
не саботирам, оти и јас изнастинав
![]() да сварам еден чај не...ќе си направам лимонада, побрзо е ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Она е брза,ама хане ме заглави,под казна сега и чај стави.
![]() Утре дваесе минути повеќе ќе спијам. ![]() |
|
![]() |
|
и четириесе малку ќе ти бидат
![]() да не се нервирам со ова екстремново ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Со моќта на потсвеста не се закачам,па после јас да те изнервирам.
![]() Да добијам седмица на лото. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Прво бинго после седмица
![]() Да си го побарам друштвото за какао ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Само стави статус на фб,без да ги бараш ќе се јават.
![]() Да не отиде ова грло гре**ње накај настинка. ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Ако преземеш заштитни мерки како септолете, нема
![]() Да сменам распоред, стариов стана досаден ![]() |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Распоредот друг го дава,друг го менува.
![]() Да си ја вратам картичката во стариот телефон. ![]() |
|
![]() |
|
Требало да помислиш пред да земеш нов телефон, сега џабе е
![]() Да си купам семки ![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 435436437438439 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |