![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 432433434435436 482> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
За жалби и поплаки видете со одговорниот модератор на подфорумов.
![]() Да си земам репете. |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
нели едно ќе земаше дури не е касно
![]() мислам не треба да се претерува со некои привилегии ![]() да си ја залепам гумата на точакот |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Да не ти правам малери оти и јас имбусот за точакот го барав.
![]() Ќе ја залепиш,ама ќе заврне. ![]() Да не ја пуштам епизодава,одма ќе сакам и другата и останав до сабајле. |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
пушти ја директно последната, и мирна глава
![]() и така ме потсети да видам и јас до каде е Величенствениот ![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Тешко тоа,никој не смее да знае каде се движи Величенствениот
![]() Полека полека да си отворам вртата,земам чадорот и патот да си фатам. ![]() |
|
![]() |
|
нема полека, полека, или оди или седи
![]() да си купам еден упаљач и да си го оставам за ко ќе немам ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Таа комбинација не е страшна...Сме палеле во војска со малце кафе на рингла
![]() ![]() Да завршам утре барем низ тоа институциите работа ![]() |
|
![]() |
|
ами така колку пати ќе треба да ја загреам ринглата
![]() ќе се изненадиш како брзо ќе се одвиваат работите, дури и време слободно ќе ти остане за кафе ![]() (ова оти преку глава ми е од тоа институциите) |
|
|
|
![]() |
|
Се изненадив,рано посабејле уште во 5...непријатно
![]() Деновите со вакви вести да не се повторуваат. |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Од денес само убавини да слушаш. Амин
![]() Да не бидам дежурна служба Изменето од sanja-a - 28.Мај.2014 во 20:48 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Ќе биде разгледана Вашата желба.
![]() Да испадне планот за петок. |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Ќе испадне...следниот петок можеби
Да го спремам бициклот веќе за возење |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Не помага за тоа пишувањето тука,него како јас денес ќе си ги засукаш ракавите.
![]() На таа тема кога веќе се наканив,утре да извртам една турнеја. |
|
![]() |
|
Земи си чадор да ти прави друштво на турнејата
![]() Да го фатам комарецот ![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 432433434435436 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |