|
Мразам... |
Внеси реплика | страница <1 3637383940 41> |
Автор | ||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
благодарам Бијонсе ставив една друга маст, ми рекоа до утре треба да помине инаку мразам кога сум вака потечена во устата џоа црнкиња |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
до утре нема шанса , инкубација 3-5 дена трпение доколку е расцветано односно излигавено како викаш ти ,,џоа црнкиња,, , 1-2 дена само ако се престигне пред избивање и тоа успешно со сува паста за заби ( доколку немаш дома цинкова паста) инаку мора ацикловир (антивиротик) или Вирумерц ... Хепрес симплекс вирусот припаѓа во групата на ДНК-вируси и тоа два вида на херпес симплекс вируси:
Изменето од bijonse1 - 25.Април.2014 во 14:22 |
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мразам дожд
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мразам лигаво време и лигави луѓе
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Матурски прослави и слични глупости.
Тоа беше во тренд јас кога правев, не сега после 100 години
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mrazam koga ke napisam nesto so e veke postoecko i ke me fatat ziv...
a sve od mrza da surfam po stranicive.. |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и арно де, ако си напишал - напишал, ќе ги споевме темите и готово! зошто бришете постови, кога некој веќе реплицирал на нив? пиши-бриши ќе си играме? Изменето од Анастеа - 23.Мај.2014 во 23:45 |
||
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ti mozese odma da ja prefrlis u temata PLAGIJATI
so morase site da doznaat deka sum zaebal rabota |
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мразам кога имам цела кутија цигари, а немам упаљач
|
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу мразам луѓе што немаат свое ЈАС.
|
||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mrazam da mi zboruvaat pozadi grb
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па штом си лидер значи нема никој пред тебе, сите се по тебе Мразам и кога ќе си дојдам дома а топлата вода мистериозно исчезнала. Како денес. |
||
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A da namines kaj mene , ima topla voda za uste dvajca Mrazam koga ke i ja potrosat toplata voda
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
Внеси реплика | страница <1 3637383940 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |