|
Матурант убиен во Ѓорче Петров! |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | ||||
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Pajser sto spored tebe treba da se pravi vo vakvi migovi ? Sakas da kazes deka mizantropijata e onaa koja ti ja pretpocitas vo vakvi migovi? Mozebi ne te razbrav najubavo pa zatoa I te prasuvam ? Sakas da kazes deka ova sto se slucuva denovive vo Gjorce ke ja utesi majkata ili tatkoto na pocinatotot momce ili sakas da kazes deka so vakvi nemiri ke se postigne nesto so koe ke imame podobar sozivot ili ke resime nekoj problem ? Nasilstvoto ne e resenie I tokmu filantropskiot stav e onoj koj moze da rezultira so pozitiven rezultat ....mizantropskiot stav vodi, I sam znaes kon sto.Dali mozebi nekoj od nas pomisli deka ovaa tolpa od pretezno mladi lugje ne e mozebi pottiknata na vakvo nesto od nekogo ?
|
||||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||||
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Od edno kriminalno delo,so za zal zavrsi tragicno za edna cela familija
napravivte politicko ubistvo...Ubiecopt e vo pritvor,a so ponataka-pojma neam...Opravdan revolt?Opravdan...ama da otidea u Saraj i tamo da im go ebea grobot...Nikoj ne e mirotvorec,ni ja ni ti...nikoj... ako,ne daj Boze,ti se sluci nesto vakvo... No,problemot mi e so edna privatna tragedija,so i oni sami mozat za 5 minuti da ja resat,se obiduvate da ja napravite politickafarsa... Veruvam deka mnogu luge se zasegnati od sluckava...i neznaat kako da reagiraat...ispien im e mozokot...pa,zar sea mesto da mu dademe uteha, mesto malku da go kanalizirame,treba i od nego da praime ubica? ne gi generalizirajte rabotite i ne dolevajte maslo na oginot... Vcera vo edna kolumna ''eden''barase legalizacija naognenoto oruzje kako instrument za samoodbrana... neznam... Uste ednas izrazuvam socuvstvo do familijata i...bidete jaki |
||||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Одбраната тврди дека ножот е на убиениотПа дури и да е, што мајка барал албанецов да краде а? Изменето од evangeline - 21.Мај.2014 во 21:03 |
||||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ако се докаже дека е така, ќе помине со 18 месеци затвор...
Изменето од Ninja 35 - 21.Мај.2014 во 19:14 |
||||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Во Германија и тоа во 1936 година. |
||||
Homo homini lupus est...
|
||||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
http://puls24.mk/makedonija/vesti/detali-za-ubistvoto-na-maturantot-vo-gorce-go-ubile-so-sekiri-kopaci-i-nozevi Со сета почит кон вас но.... ... ццц...наши новинари, немаат ниту П од професиноалност ниту знам кој нив ги вработува? Најтрагично е по 20 години новинарски лаги сеуште им се верува. Изменето од Buggyman - 21.Мај.2014 во 19:25 |
||||
Homo homini lupus est...
|
||||
Buggyman
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не те навредив, не би сакал да ме навредуваат, со наводно продавање на...., ако имате намера да предизвикувате нереди повели, јас не бранам никому но секогаш треба најпрво да се согледаат работите пред да се направи било каков брзоплет чекор. Камерите од очната болница најверојатно фатила детали од настанот, само едно ќе речам: Како ќе го продолжи на Ангеле татко му животот? Изменето од Buggyman - 21.Мај.2014 во 19:23 |
||||
Homo homini lupus est...
|
||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Od mobilen sum i ne mozam mnogu da pisuvam (se izvinuvam i za latinicata). Sakam samo da poracam da se smirat tenziite barem na temava. Bez navredi, omalovazuvanja i govor na omraza. Site ne ponese gnevot i vo takva situacija tesko e covek da si gi odmeri zborovite, posebno koga se raboti za mlado dete. |
||||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
,,,me navredi so zborovite "zlobni duši",,,,takov kako tebe ne bi trealo da ima ciniĉen. vokabular,,/za mirna dušička se prezentiraš/,,,, ,,,tvoite slatki zborovi vo šsrena ambalaža bsrem kaj mene ne pominuvaat,,,no od druga strana ako si se prepoznal vo mojot tekst znaĉi sum vo pravo bidejki vistinata boli,,,tolku za mudata i bubrezite,,, ,,,,a decata i vozrasnite od gjorĉe se revoltirani,a ne zlobni,,,,,za da ne dojdat vo situacija povtorno nekoj drug tatko da bide vo vakva tragiĉna sostojba,,, ,,,,i povtorno ke ti kažam vo vaka težok mig tragikomično deluvaat tvoite zborovi na detska lizalka,,, ,,,,i PS,,,,ponataka ke si pišuvaš samsebe,, ,,,,ti posakuvam mnogu zdravje sreka i da ne doživreš nitu grebnatinka,,, ,,,i arsenot ima sladok. vkus ama e,,,, |
||||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
I jas sum od mobilen, pa teshko mi odi izmenuvanjeto, vekje probav.
Kje gi zamolam, Buggyman i pajser da ne se prepukuvaat megjusebno, razlicni mislenja sekogash imalo i kje ima, a nie tuka sme gi poddrzuvale istite, ne da si vadime ochi poradi toa. Ima golem pritisok vrz makjedonskoto naselenie, tie shto ne ziveat vo Skopje mozebi pomalku go chuvstvuvaat vo momentov pa mozat samo da pogoduvaat kako e, no ne e na arno. |
||||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||||
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Sigurno ne ziveesh vo Gjorche, Topansko pole ili pak Tetovo.
Denes od rabota gi svrtev mestava, vo razgovor so tie nekolku lica kade shto trebashe da dostavam dokumenti (makedonci) dojdov do toj zakluchok. A i edno dofrlanje na albanec mi vlea strav vo koski. Za sva vremena. Ama ne e za pishuvanje tuka, ima vo moderatori napishano. Da ne pottiknuvam tenzii.
|
||||
||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Свашта .... на местото каде што најмалку се коментирало за случајот , се покренало тензија меѓуетничка ... нооу комент
|
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
A што и ако живее ? Што ? Нека се расчуе за тоа , има шиптари надвор од тетово и скопје , што тие ќе прават ?
|
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |