![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 425426427428429 482> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Со следните модели овој проблем ќе биде отстранет
![]() Ах пусто слатко...Сега најаден сон да ме фати ![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
,,,,e aj sedi tuka de sho ke praish tuka,,,
,,,,da otvoram roletnite sabajle da bide zatemneto,,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Остај ги затворени,јас ти гарантирам пак темно ќе биде.
![]() Да биде без дожд утре тој еден час. |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
,,,,ako si so shmizla da nakisnete,,,,
![]() ,,,,da im gi frlam chorapive kafikjot da go otvorat,,, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Море држи си ги на нозе кај бос и измрзнат ќе останеш.
![]() Да попливам и низ други води малце и кревет да фаќам... |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Ne legnuvaj , moze ke dojde nekoj maz da si poigrame
Da mozam da izedam edno 10 ekleri a da ne mi e tesko na stomakot
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
,,,,,shooooooo,,,za srbija ke ojsh na plivanje,,,e aj i jas da fakam dzhadeto,,,
![]() ,,,,,utresabajle da pospijam poeke i rano da stanam,,, ![]() ,,,aha,,,pristigna i laki,,,,pozdrav druzhe,,,,i znachi rubrikava nema da bide sama,,,ke dojde i nekoja shmizla,,,, ![]() ![]() Изменето од pajser - 17.Мај.2014 во 00:15 |
|
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
помалку ќе спиеш, ама покасно ќе станеш
![]() да намине некој, да не играм сама ![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Те видов јас,ама мама не ми дава касно да си играм.
![]() Да завршам тие работи посабајле. ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
И до 19:00 може во сабота да се работи било што
Едно кафе и да се паркирам ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Кога ќе те видат во дневна накај кујна како одиш,нема со едно кафе да завршиш.
![]() Да прочепкам имам ли некои интересни слики да си поиграм. ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Само црно-бели ако најдеш играта важи
![]() Да испланирам еден саат за вежбање ![]() |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Ќе ги вежбаш прстите по тастатура еден час.
![]() Да се договорат денес,со саботажава евентулно утре. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Саботажата важи до понеделник
![]() Да исклучам се и чао |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 425426427428429 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |