|
Да се насмеам или да се фатам за пиштоли? |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekogash kje se nasmeam... i kakva sega povredena sueta
ponekogash samo... intuicijata mi veli - viki zemaj pistolite i gadzaj i pogadzaj... ps. dosega ne me izneverila
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe
idi na wild west-ot,...pa isprobaj mu go smisolot za humor na nekoj....opashan.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па на пример имам едни познанички, од кои едната е секогаш неуредна во косата, а тоа и е баш слаба страна, ако некој и го каже. Оваа другата понекогаш (не злонамерно) ќе и рече: шо си ма ваква во косата, ко струја да те удрила И оваа првата збеснува, па почнуваат да летаат мајки, шајки... па дури и навреди не толку безопасни како оваа за косата. - Па добро де, шега беше, еве и ти врати ми на ист начин, дека сум ко искубана кокошка во косата или нешто слично... - Ааааа како да не шега! Ти си ваква, онаква, долно-горно се ќе и изнакаже, па се завршува со анализа на карактер, дијагностицирање на комплекси, фрустрации, трауми од детство и што ли не... Е на вакви примери мислев |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е кога не сум сигурна во мотивите на личноста, вадам пиштолите и велам ќе пукам
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se e dozvoleno so drugarite I prijatelite ..od niv nikogas shegite Ili zakachkanjata ne bile zlonamerni ili so cel da me navredat I povredat ....i sportivno ....
.... onie pak , koi ne mi se nisto ,nitu gi zakacham ,nitu si pravam majtap na nivna smetka,nitu pak im se podsmevam ....ednostavno ne gi znam, kako mozam prijatelska shega da teram so nekogo kogo I ne poznavam ?
Istoto vazi I za niv...
|
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Голема смисла за хумор или претеран сарказам?Сигурно многу од вас имаат сретнато личности кои имаат голема смисла за хумор и кажуваат шеги не само на туѓа, туку и на своја сметка. Но, сигурно и многу од вас исто така имаат сретнато личности кои се претерано саркастични. Овие два типа луѓе понекогаш ги мешаат едни со други. Еве неколку карактеристики по кои секогаш ќе ги разликувате. - Луѓето со голема смисла за хумор секогаш ќе кажат шега на своја сметка, за разлика од претерано саркастичните кои секогаш ги исмејуваат другите. - Луѓето со голема смисла за хумор знаат многу вицеви, претерано саркастичните познаваат многу луѓе и трачеви. - Луѓето со голема смисла за хумор ќе ве насмеат, претерано саркастичните ќе ве навредат. - Луѓето со голема смисла за хумор имаат голем круг на пријатели, за разлика од претерано саркастичните. - Луѓето со голема смисла за хумор не се сметаат за подобри од вас, за разлика од претерано саркастичните кои искажуваат дека се најдобри преку сарказмот. - Луѓето со голема смисла за хумор знаат да ве утешат со шега, претерано саркастичните ги користат зборovite - „Ти реков", „Знаев!" или „Секогаш сум во право". - Луѓето со голема смисла за хумор се искрени, претерано саркастичните се дволични. - Луѓето со голема смисла за хумор знаат да сакаат, претерано саркастичните се плашат од љубовта. - Луѓето со голема смисла за хумор се среќни, за разлика од претерано саркастичните кои се дават во својата несреќа и пробуваат да испливаат на површина со помош на сарказмот. |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
karaoglu
Сениор Регистриран: 25.Март.2014 Статус: Офлајн Поени: 244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Валерија.....ти си саркастична.....и тоа .....претерано....
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сарказмот служи баш за да можеш да исмеваш луѓе кои не се доволно паметни тоа да го разберат
од друга страна, има луѓе кои просто не ги бива за уметноста на сарказмоти го користат со цел да биде очигледен, и тие луѓе може да се сместат во групата на луѓе за кои служи сарказмот |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За се треба да се има вкус...
Сарказамот тече од очите на оној кој го конзумира,не може да остане незабележан и заслужува пиштоЉ у чело(фигуративно). Има злоба во него,среќа такви луѓе немам околу мене,сигурно како Вајат Ерп би реагирал. Е јаво не би кажал за тоа колку и како ја практикувам шегата на моја сметка... Не за друго да не ми дојде УЈП од некоја страна милиони вртам. |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13942 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,podobro nasmeani ,,oti neznaeme ,,a za shto ke se fatime,vo zhivotecov,,sekogash ima surprajs,,,,,
Изменето од pajser - 15.Мај.2014 во 12:06 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke se nasmejam Mislam deka pistolite se ladni, a jas nesakam ladno na dopir
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Подобро малце ладно,но со нишан на мета...Отколку да дојде
ден па да пукаат на сите страни,кај треба и кај не треба. |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |