![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 419420421422423 482> |
Автор | |
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Место кафе чај ќе ти направи
Да искористам еден саат здраво |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Стварно ќе пазам со желбиве тука веќе...Настинат бил салеп правеше.
![]() ![]() Батеријата ќе му се испразни...Но времето здраво троши го не му се нервирај. ![]() Цела ноќ да не заспијам. |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
ова нешто финта правиш ти
![]() ќе заспиеш кај 4-5 ![]() микрофон да си купам
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Станувам суеверен во однос на играва.
![]() Ги имат продадено,за Буголс ќе треба пак да одиш ![]() Да има нешто суканко утре за доручек |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
суканко ќе нема ама месенко ќе има
![]() да ги истепам сите по една партија шах
![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Не
![]() ![]() Да го искористам уште овој ден,убаво да се одлегачам. ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Ако не денот ноќта, стани некоја ѕвезда преброј
![]() Да завршам порано со папириве мои ![]() |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
пред да запеат првите петли ќе имаш средено се
![]() да го платам хард дисков ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Дај му парите на некој друг да отиде и плати.
![]() Да купам што ми нарачаа. ![]() |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
не купувај,дај ми ги парите мене
![]() да се исфарбам црвена |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Бре порано да видев...Ќе ти ги дадев парите да те исфарбаат.
Ко што беа дванаесет илјади и кафе ќе частеше за новата фризура. ![]() Е сега да ја средам играчкава на децата... ![]() |
|
![]() |
|
Остави на друг, многу да не се заиграш
![]() Да го исклучам телефонот на два-три дена ![]() |
|
|
![]() |
|
И без да саботирам тоа нема да го направиш.
![]() Да ми стави било кој титула по избор под ников ко за еден ден ама само. ![]() |
|
![]() |
|
Ќе кажев предлог, ама штом е за еден ден не ти треба
![]() Да не бидам посредувач ![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 419420421422423 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |