![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 418419420421422 482> |
Автор | |
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Нарачај слободно
Да почне Спартакус веќе |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Каков Спартакус,трк на youtube и види со Фатмаѓул утре што ќе биде.
Кога веќе ги спомна серииве да спуштам барем уште една,денес изумив ![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
затоа вечерва три...една за вчера, една за денес и за утре една
да се распрашам јас како се исталира тоа виберот ![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Што ќе прашуваш влези си во сторот и купи си за бес пари
![]() Да се пушти веќе брат ми ![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
е така де, ама ми бара пасворд на некоја меморирана е-маил адреса, незнам да ја избришам
![]() тоа прво второ, незнам од каде или како да се пушти, да не ја оплескам со саботажата ![]() и трето, да фатам да станам оти 2 ќе ме фати ако реализирам што намислив ![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Оди на youtube и пиши си што сакаш на истиот да инсталираш.Инаку секако најпрво треба да
отвориш gmail account за да слободно пазариш за ич пари од Play store Оди оти штом е трето три ќе те фати ![]() Кога веќе отиде во град,да одремам тука до кај 1 ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
И без саботажа, сигурно било после 1
Да си сварам кафе ![]() |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Ѕвонењето на телефонот ќе направи да оваа мисла ти летне.
![]() Да ги досредам работиве до утре ![]() |
|
![]() |
|
Не се брзај многу, полека ќе биде,ако не утре, задутре
![]() Да потраеше сонцево уште 2 саати |
|
|
![]() |
|
Да бев Глигор ќе средев,но имаме мала разлика со него.
![]() Луѓево кога ќе им кажеш НЕ,да сфатат. ![]() |
|
![]() |
|
Епа таков им е калапот
![]() Да не го меша Глигорче во штипки ![]() |
|
|
![]() |
|
Кој јас
![]() ![]() ![]() Да си купам цигари за посабајле да имам со кафе ![]() |
|
![]() |
|
После 19:00 не продавале цигари
Штом не ме пријави и мене за трчање, да не ме бара за утре ![]() |
|
|
![]() |
|
Ќе те бара со смислен изговор зошто не си пријавена на трчањето.
![]() Бре два месеца ме нема триста закони се смениле,да си тркнам тогаш кај другарот во дуќан кај цигари ќе даде и кафе ќе свари. ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 418419420421422 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |