|
Двокатни автобуси |
Внеси реплика | страница <1 76777879> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја па мислам кинезо беше.... извињава се....ама штета бе брзи..ние пак ќе плаќаме...не е убаво. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...preeska go vidov ...ziv bil ..seushte ! ...pa tolku li be da se nesposobni onie ,...kolku iljadi se vekje,...od js(ramotnoto)p ? |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..украинеццот можеби не бил со двојазично писмо. Законот и роковите мораат да се почитуваат. Има некои не се како нас,немаат време за чекање. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...-prosto mi se stemnuva ...koga ke vidam vakvi neshta ...nekade. mme-sh ! |
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
5?!...ni dve nemaat napraveno,...osven , mozebi, onoj ''probniot''!
...za pet godini pola od niv ke bidat rastureni,...za rezervni delovi .
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-znachiii...vo pochetokot se posraa so tie rampi za kolichki !
...a vekje dvapati gledam kako se ''koristat''. ...ednash ,...chetvorica patnici mu ''pomognaa''...t.e....go dignaa ( i simnaa) vo avtobusot kutriot, ...a vchera edna zenska duri i sama go ''ukrca'' vnatre ...''pochituvaniot/''patnik , ....digajki gi prvo prednite , pa posle zadnite trkala od kolichkata. ...a ,displetie se za posebna diskusija. ...retko koj raboti ,a ako i raboti ,nishto tochno ne pokazuva. ...i za broevite na avtobusite se pochesto gi vrakjaat onie ''analognite'' lesonitni tabli , a ponegde moze da se primeti i duri najnovata nanotehnologija vo toa....rachno ispishan broj na parche hartija , pa duri i na karton od nekoja kutija od amabalaza na ,...kojznae shto .
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега слободно може да ја пренесам веста,
без грижа на совест дека трачарам. Двокатните панорамски автобуси денес. |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малку офтопик во темава Бидејќи не е казниво дело, бидете солидарни! Изменето од evangeline - 29.Јануари.2015 во 10:17 |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дури и без дебилноста на ЈСП, ова е нешто што треба да се случува чисто од солидарност и сограѓанштина
|
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нека дигнат два прста оние кои пикаа морковче наместо жетон на времето...
Сетики повеќе дијаболи за стрелање со воздушна во Луна Парк имаше. Само да не ме лустрираат по јавново признание. |
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
македонска работа... мене ми текнува колкава радост ми беше кога дознав дека денарче тежи и има димензии исто колку евро Изменето од zabegan - 29.Јануари.2015 во 22:33 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 76777879> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |