|
ЕВРОСОНГ 2014-та |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | ||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што не ја дадовте програмата,да знаев што следи и јас ќе гледав.
|
||
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Si molcev da ne gi podrecam kako eden od moite favoriti od Vtornikot ....sve si mislam ja gi podrekov
No za zal nie ne se plasiravme, barem Belorusija mojot vtor favorit se plasira pa ke si imam za kogo da si navivam u Sabota
|
||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ништо, сега ми останува да си навивам за ерменецот. Ми влезе под кожа песнава. Почнува тивко и расте, расте... како квасец. |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imalo mnogu nevazecki poraki od bosna..grcija...plus glasale pri-pejd korisnici so neplateni vauceri ...
zatoa sme izgubile. nasive ke se zalele na dik..na evro...gong. vie pak davajte pari za se..i seshto..
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Толку беше од Еврокризија...тртна и Тијана
Што се малтретираат не знам ја со тие глупости...седи си дома и гледај си сеир |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе јас не пратев али сега читам Тамара нешто мрсела транти ова она.
Сега во која дупка ќе се сокријат со сестра и,која матна ќе ги пере?
|
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да ги викнеме сега ОБСЕ да одат таму да пребројат гласови. А и малерот со лифтот сигурно и бил подметнат од противничкиот табор. Саботажа. Шала на страна, не ми се бендиса ни кореографија ни стајлинг, песната и така и така, ко за на Евровизија. Можеше Тијана и нешто побомбастично, ама ај.... друг пат. |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сега Заев треби да го консултираат и да им каже што стратегија да напраат
|
||
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене стварно не ми е јасно до кога ќе се занесуваат нашиве?
Евровизија одамна не е она што навистина би требало да биде и најпаметно би било да не се учествува на неа .... ниту ја гледам ниту е репер за квалитет .... Прост пример, ова ЧУДО влегло во финалето бе ... |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уште со Боки 13 ни остана да пробаме. Еве па Бранко има друг предлог. Бранко: Ни јас, ни Тијана не сме решение за ЕвровизијаБранко Црвенковски вечерва во интервју за “Дојче веле” рече дека ниту тој ниту Тијана не се решение за Македонија за Евросонг. Тој го коментираше новиот неуспех на Македонија да се пласира во финалето на манифестацијата и заклучи дека бојкотот на евровизискиот музички фестивал кој тој одамна го заговарал сега ќе се покаже како најисправно решение. Тој вели дека не знае зошто се изгубија толку години со Тијана, со Калиопи, со Лозано и Есма, за пак да се дојде до неговиот став за бојкот на Евросонг. - За оваа ситуација не сме решение ни јас ни Тијана. Не ги бива ни пратечките ни пратеничките вокали. Треба пејач со поголема обединувачка сила. Не би сакал да лицитирам со имиња, но ми се допаѓа Наташа Беквалац. Има и глас и стас, ќе донесе гласови од целиот Балкан – смета поранешниот претседател Црвенковски. |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај уште еднаш Тијана. Се' на се добро испеа, слушнав странски коментатори воодушевени од неа и од настапот, кои очекуваа да влеземе во финале. И барем не не' посрамоти како лани Есма. Па да не ставаат во вакви worst & weirdest класификации. |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако победи Колбасот, нема да ги признаам резултатите. И не гледам повеќе Евросонг. Ќе бојкотирам. |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Их Заевска работа Гледаш, подрече. Ќе победи
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |