|
ЕВРОСОНГ 2014-та |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | ||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Демократија. Кој што сака, тоа си гледа. Јас идоли и икс фактори не гледам, па можам да си го дозволам барем овој циркус (ако смеам) |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Унгарија и Црна Гора мх мх
Особено Унгарија. Сега да ги изгледам и другите, не ми дадоа да гледам од почеток по сила на "закон".
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ах и Русија и Украина ги заборавив
|
||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Русија и Португалија ми се допаднаа.
Малку и Шведска, а и Сергеј беше добар
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уште бе постои евровизија?
За нас кој пее?
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
postoi be fiks
|
||
vivi
|
||
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sergej...bas mi e milo...super e
|
||
vivi
|
||
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dva od trite moi favoriti za ovaa vecer se plasiraa vo finalnata vecer....Rusija I Ukraina...
Mnogu mi e zal za Portugalija , vsunost tie mi bea favorit No.1
|
||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јаки сте За нас Тијанчето, поутепана здравје.
|
||
||
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka se potrefi bre evangelie.....
|
||
vivi
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И стварно беше како циркус вечерва: трапези, тркала, лизгање, телетабиси... уште слон фалеше на сцената Црногорската песна ми беше најдосадна. Фаворит од вечерва ми е ерменецот. Има нешто моќно во песната, прекрасен аранжман, рапав глас |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ти викам ја циркуз, ти не веруваш... не гледав евровизија како и обично, ама се испогазив од смеење кога ја фатив случајно песната со тој хрчакот на тркалото, не знам чија беше
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај да видиме Тијанчето што ќе направи. Да не ја коментирам сестра и, ме изнервира со онаа мизерија што ја напишала, за народот што и платил да се прошета до Данска. |
||
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
која по ред настапува нашата?
|
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |