![]() |
|
Што правите додека сте под туш ? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 8> |
Автор | |
paralelogram ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2017 Статус: Офлајн Поени: 787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 21.Ноември.2018 во 23:16 |
Увидно алудираше чекичот..:) туку уште едно фанки прашање од моја страна: дали туширањето не огладнува или само ни праи да си го осеќаме капацитетот на желудник.. занимљива работа комај и да се рече корисна
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13960 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
,,,lazhgoica,, ![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
SHto pravime dodeka sne pod tush?.....pa shoznam valjda se tushiraat.Jas toa pram dodeka sum pod tush ,se tushiram
![]() |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
На ова ми текна да видам дали сум Ви кажал. ![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Сум си кажал ја оти знам да запеам.
Но нема да го заборавам репертоарот на ден пред да си заминам од Москва. На рипит! ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
-a be,tuka se tushiraat lugjeto,
...kaj li si legnala , koga kadata (od tushot( e plitka? ![]() ....da mi e da znam. ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Лежам. Ама буквално. Кога ќе легнам во када, дремка ме фаќа. Ни мислам на нешто ни правам нешто.
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13960 |
,,,sho napraivte be vie dvajca ,,,sade mokri ste,,,
![]() ,,,a inaku pod tush,,,,ihaaaa,,,raboti de ,,,tushot de ,, ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
i trcas gol do telefonot
![]() ![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
не можам вака да ти објаснам....ако сакаш во живо, може....
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
ako e zakacen, a zvoni telefon..ti izleguvas od kada-kabina
![]() Изменето од vivi1 - 04.Мај.2014 во 09:48 |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
не го држам...закачен е на sид
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pa kako go drziz tusot
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
е шо бе....
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |