![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 411412413414415 482> |
Автор | |
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pazi da ne ti se isturi dodega pijes od nego
![]() ![]() |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Без изговори
![]() ![]() Ова кашлицава да престане веќе [:-&] |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
уште два дена ќе трае
![]() јас сакам синусиве да се смират веќе ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Ма какво смирување...Да летнат да не се вратат веќе.
Јас бев убеден дека моите се од возење точак.Но испадна на база на алергија да се,и со фликсоназе се средија. ![]() Да не претерувам многу многу со благово. ![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
па тоа за каснување си е
![]() да најдам албум за марките ![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Кој го фрлил за да го најдеш,ќе одиш да си купиш.
![]() Да се логирам на youtube додека не сум го изгубил каналов да го сочувам. |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
наредното логирање може пасвордот ќе го заборавиш
![]() да прашам дали ќе може да пуштам утре нешто по карго ![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Додека не платиш нема да може
![]() Што нема сонце нема,да си фатам со автобус или кола накај град. |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Ако нема сонце, пешанката е здрава работа
![]() Утре се да работи, додека јас не пазарам се ![]() |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Остај нешто и за другите
![]() ![]() Да не мора цел стан да го претурам за да ја најдам таа папка. ![]() |
|
![]() |
|
Марфи-Се ќе превртиш, па ќе најдеш тоа што бараш
![]() Да се наспијам за цела недела |
|
|
![]() |
|
Осум часа ќе завршат работа...И еве гратис два часа после станување излежување.
![]() Тој Марфи да ми падне од некаде во раце,сите закони на мене ги верифицира. ![]() |
|
![]() |
|
Некој мора да се жртвува, за добро на сите нали
![]() Сонце, ми треба сонце деновиве |
|
|
![]() |
|
Едно е за сите,во ред молам и без гурање.
![]() Кај сакаат ќе одам само да не возам,но да се истегнам позади. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 411412413414415 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |