![]() |
|
Дали можеш...? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6768697071 139> |
Автор | |
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nema sansi ,nesmeam (dokolku izedam poveke od 2 imam problem)
![]() DM da izlezes nadvor od doma bez frizura ?
|
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Фризура како од фризерница
или онака дома средена ![]() Излегувам средена секогаш ДМ,да испиеш 4-5 чашки вода одеднаш?
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Samo vo leto
DM da pustis nekoja pesna od Zlatno Slavejce, glas do daska I da si ja zapees ? Изменето од Kastro - 28.Април.2014 во 20:07 |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ако ја знам
![]() ДМ,да следиш политика постојано?
|
|
|
|
![]() |
|
Mozam no ne sakam DM da gledas TV bez ton? Изменето од Kastro - 28.Април.2014 во 20:51 |
|
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
јеп
ДМ да направиш ѕвезда? |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
mozam
|
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
|
Можам
ДМ,постојано во патики?
Изменето од Valerija - 29.Април.2014 во 13:17 |
|
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
не
дм постојано да играш лото?
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Ne igram ja toa
DM da uchestvuvas vo nekoe TV show bez trema?
|
|
|
|
![]() |
|
Имам трема,значи не би можела
![]() ДМ,да шеткаш у розе маичка?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da, bez problem (I maichka I koshula I dzemper roze si imam)
![]() DM spageti koga jades da gi shmukash ?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Шпагети не јадам баш
повеќе сум по макароните ![]() ДМ,една година да не си купиш ништо од гардероба?
|
|
|
|
![]() |
|
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
ne se slucilo ama ako moram i mozam bas
|
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6768697071 139> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |