|
Lana Del Rey |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Април.2014 во 16:15 |
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не само што ја слушам туку ептен ја бендисувам... ми се допаѓа музиката, начинот на кој ги пренесува песните,гласот токму така,меланхоличен ,а сепак бунтовен...ја открив пред речиси година ипол и од тогаш си ја често знам да си ја пуштам по дома
оваа е првата песна што ја слушнав од неа |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovaa mi e i po nekolku pati na odnovo i odnovo i odnovo ili sto bi rekol sin mi-go izgrebav jutubeto pustajki ja |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не само што ја слушам, туку и многу ми се допаѓа.
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На Биба знам дека и ја погодив темава ама не знаев дека и Ванѓето ја слуша. Има некои песни со кои и јас го гре**м јутубето. |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како може човек да не ја слуша со тој милозвучен глас |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,dobra e tipkata nema sho,,,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е па го утепав од слушање новиот сингл. Од тие 10 милиони прегледи, 1 милион сигурно е мој. Ептен ми се допаѓа, посебно интрото со тапаните. Песнава ми е меланхолично-секси |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |