![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 410411412413414 482> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E nema da studi oti ke si se obleces podebelko Da ne mora da mknam kuferi za cigara da zapalam
![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
и ќе м'кнеш и ќе пушиш цигара истовремено кога не ти доаѓа памет
![]() чекам да дојде петок па да ме снема неколку дена .....
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Тоа за во друга тема со чекањето
![]() Ама ај да не одам и јас офтопик.Ќе те снема но само викендот. ![]() Да се наспијам |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
,,,ako ne si naspan nemozhe ,,,ako si naspan mozhe,,
![]() ![]() ,,,da stavam kafe so kisela voda,,, ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
kafeto ke ti preteci ,ne se maci badijala
![]() |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
,,,ako e za arno ,,sedni i uzhivaj ,,,ama ako e od zamor nemozhe,,
![]() ,,,,da se ischisti kafenoto od markerot,,, ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
сега и на другата рака за рамнотежа
![]() да не ми падне ни една награда во награднава игра ![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Пиши прво податоци...По грешка да не те извлечам.
![]() Да го направам телефонов за ефтини пари ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
нишпто денес не е ефтино...
утре да биде последен ден со настинкава |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Оти иста мака тргам,така нека биде...Но под услов и мене да ме мине
![]() Mора да се организирам од утре ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Требало да мислиш порано за организирање, веќе е доцна...
Може утре да бидам поштедена од гужви... |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Може,кај и да влезеш минувај со отворен чадор.
![]() Да фаќам креветот по стара шема,пред дванаесет. ![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
седи сега, ќе прославуваме
![]() да се зачленам во ВМРО-ДПМНЕ ![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Можам да ти средам за кај Амди богати ако сакаш.
![]() Дупло кафе,од мерак не оти ми се пие. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 410411412413414 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |