|
Познати филозофски изреки... |
Внеси реплика | страница <1 6566676869 98> |
Автор | |
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Точно е дека ние сите живееме под едно небо, но сите немаме ист хоризонт. Конрад Аденауер |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова некоја зафрканција е ... ? |
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rrealnosta ne ja gledame onakva kakva shto E, tuku kakvi shto SME.
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Mojata ambicija e hendikepirana od mrzlivosta"
-Charles Bukowsky |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред да си легнам,знам да го оставам радиото
само да се исклучи по половина час... Вчера некако ме фати мрза да менувам станица и барам музика,одеше некоја емисија со Гиш чинам. Поспан бев и за десетина минути заспав. А ми се врти цел ден низ глава една кинеска што ја кажа. "Секогаш зборувај,но не секаде и не секому." |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вербата е чувство за живот, такво чувство со доблест која го прави човекот да не се уништи себеси, туку да продолжи да живее. Таа е силата заради која живееме.
&Толстој & |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Ако мојот доктор ми каже дека имам само уште шест минути да живеам, нема да седнам и размислувам. Само ќе почнам малку побрзо да пишувам."
Исак Асимов - СФ писател и Биохемичар
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jakite lugje ne napagaat nikogas.Nemaat potreba od toa.Dodeka onie slabite postojano ke te napadnat .Niv im e potrebno glupavo opravduvanjeza nivnata nemok pa zatoa sekoga napagaat
|
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,podobro vie da go zgrapčite životot,,,
,,,otkolku toj vas da ve zaboravi,,, ,,/sega i tuka,,vidi info lenta/,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne filosofiraj!
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,trazhejki go idealnoto,,,
,,,go propushtash prosechnoto,,, ,,,a toa prosechnoto go sozdava idealnoto,, ,,,/sega i tuka,vidi info lenta/,,, ,,,_________________________,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ги вреднуваме нештата по нивната вредност, туку по тоа колку тие ни значат.
Габриел Гарсија Маркез
|
|
Внеси реплика | страница <1 6566676869 98> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |