|
Претседателски избори 2014 |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | ||
Zelenikovo
Сениор Регистриран: 16.Јуни.2018 Статус: Офлајн Поени: 809 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Февруари.2019 во 00:07 |
|
спинот му е на место, од англиски на македонски синот попрво, битно повлекува внимание за Ромите и нивната положба во општеството дека не значи ако се заборавени дека немаат чалам, а имаа и Достоинство за што репер беше Есма која какво аемјство крена можеше и требаше почесно на времето да и дадат министерска позиција за Култура, сепак има многу Роми кои се високообразовани па ништо чудно во иднина зависно каков статус има државава како уредување да дочекаме и Ром за Претседател за што нормално најнапред треба да биде голем Македонски Патриот за да добие наклоност од Македонскиот народ, но што сега е се понеизвесно откако се трансформиравме во 99% граѓанско општество каде порпво интернационален лик како Милчин ќе има шанси во матно да брка него локален Патриот, иако предпристапно евроатлански ќе се војваат кандидати со милитаристички амбиции, со исклучок на Шеќерка која преку фотељата во МО за ваков спин ја спремаа а во костец прв удбалитичарски женски кандидат, само што почнаа масонски да ја одликуваат по гостувања, иако за малтешки крст ќе причека додека не седне на златното столче та нема да му биде Претседник само на Народ туку паралелно послушник на светски елити а така на Народ плашило што беше случај и со пола досегашни Претседатели од самостојноста навака зависно за кого како кој бил страшен во однос неговиот ментален склоп и како ги доживувал нивните претседнички потези ... |
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немој на некој да му текне и
тема за следниве избори да отвори. Барем не тука! У вицови може. Амди Бајрам... |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Какви изјави од функционери на ДУИ, да го потпалат својот електорат. Јас на овој би му го условила влезот во Македонија со виза, па нека се кандидира после пак за пратеник. Ама па кој ме прашува мене. А како што тргнало, со кавги помеѓу Македонците, нема да е далеку ни тој ден. Асани: На следниот претседател ќе му треба виза за влез во Чаир! |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Иванов и ВМРО ги збришаа,за десет дена ќе ги изметат како што гледам.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Овојпат си мислев дека СДСМ и магаре да кандидираат на изборите, ќе го победи Иванов. Ама излезе обратно. |
||
Radijator
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Avtor: K-15 Produkcija (1997 godina)
Oooo prolet mila vo nasata Makedonija so tie polja zeleni so tie kajsiii rascvetani so tie malini crveni so tie ezera ubavi Oooo prolet mila vo nasata Makedonija so tie ovcari raspeani so tie OVCI IZMUZENI so tie telinja zaklani so tie volovi odrani, odrani ta natazeni , natazeni ta zamisleni..!.. |
||
Just because i see the world with my own eyes, that doesn't make me a sinner !!!
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од дефектот направете ефект . Изфарбајте си го или си го лакирајте прастето со македонското знаме и ќе сте кууул
|
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Освен за атмосферата на изборите, ќе биде битно во вториот круг и за изборниот резултат (за претседател). Ако му дозволи Али на своето стадо да гласа и за претседател. И ако во меѓувреме се испазари со некоја од партиите, па освен што ќе гласаат, ќе им биде кажано и за кој да гласаат. |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ахааа... е тоа... И... викаш битно е...? |
||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не бе човек, не ме разбираш. ВМРО (Иванов) победи и во минатите, тоа не е битно. Зборот ми беше за овие избори. Што беше најважно што ги обележа овие избори? Читај 1 и 2 И |
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе ми е интересно да го прочитам твојот краток и јасен коментар за тоа ?
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
3. ВМРО пак победи... |
||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што ги обележа овие избори:
1. Албанците не излегоа на гласање 2. Немаше никакви инциденти ... |
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од маркерот со кој што ме исцртаа како ремек дело, прво се околу ми стана кафено па после одма ми излезе со ракија.
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |