|
Што јадевте последно |
Внеси реплика | страница <1 426427428429430 449> |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
топли варени пченки
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
По една ваква со колешкава. Не знам кај ја ставивме, ама уште сум најадена
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мала забелешка Ванѓе..ова се јаде со раце
Сончоглед |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ти што мислиш, со што јадевме Само да не гледаше некој од страна Сега грицнав малку сончоглед.
|
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зараза е
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е па денес за ручек си мачкав лепче со паштета...и салата од јајца и сиров патлиџан...медец ми се стори
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас па јадев кифлички со сирење и френки рецепт Ала БИба, ама многу е скржава, па не го дава на сите |
|
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај прво тебе да те 'решам ' со новиот рецепт па после навистина ќе ги пишам и кифличките...не оти некој ќе се потепа да ги направи од овде ама ај
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
морам да и напишам една јавна пофалница: кифличките Ала Биба се топат во уста и траат по цела недела меки, освен ако не сте стрвни како мене па да ги изедета за 2 дена сега морам да апнам нешто блачко, да не сум офтопик на темава... не оти ми се јаде |
|
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи-се стопив од ќејфови...исто како кифлица се осеќам
да не бидам офтопик од тема-си сварив кафе и ќе си го мезам сега...( офтопик сум ама ради рецептот што ќе го пишам после кафето знам дека ќе ми простите) |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Простено ви е
Јас јадев и се прејадов |
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не смеам да кажам, Анастеа у топ ќе ме стави Асоцијација: штипски специјалитет
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите јадат пица, само Лина импровизирана шопска без сирење
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 426427428429430 449> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |