|
Фатална Привлечност |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Септември.2006 во 20:08 |
Vi se desilo li nekogas da se zaljubite vo nekoj toolku mnogu a duri da neznaete zasto .....
Fatalna privlecnost???? Изменето од SeXY - 16.Септември.2006 во 20:09 |
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da mi se desilo...Uste prviot pat koga se poglednav u ogledalo se razvi fatalna privlecnost pomegu mene i mojot odraz...a uste ne znam zosto...abe ljubov,toa ti e
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe i jas sum narcis ama ja zboram za koga nekoj drug taka nesvesno te osvojuva
|
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A taka li...znaes tolku sum narcis so odma prvo pomisluvam na sebe
I da odgovoram na prasanjeto...da mi se slucilo nekoj taka da me osvoi...use osekam peperutki u stomakot koga ke pomislam na nego
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahha etye toa e fatalna privlvlecnoist!!!
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama strasno e taka nekoj da te osvoi se gubi razum jas najvekje na svet od toa se plasam!!! Изменето од SeXY - 16.Септември.2006 во 21:26 |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, takva fatalna privlecnost za koja ti prasuvas mi se ima deseno na forumov ima edna licnost vo koja se vljubiv, ok ne e bitno, znam deka ne moze da ima nisto megjunas, veke toa mi e jasno . |
|
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koja e taa kazi mi mozda ja znam
po lp
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto ke ti kazuvam, mi se place koga mislam na taa licnost bidejki e daleko od mene
kako i da e barem ti odgovoriv na temata sto si na otvorila |
|
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala ti
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da mi se desi u prva sredno...bev blokirana,paralizirana...fatalna privlecnost!
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja najvise se plasam od takva privlecnost zatoa i ja otvoriv temava
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeeeeeeeeee ne ednas...
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
smith
Нов член Регистриран: 14.Септември.2006 Локација: Uganda Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ми се десило
колку е закон тоа чуство...
само да не забегаш многуако забегаш а другата личност не ги дели истите чуства како ке се заебеш
|
|
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |