![]() |
|
Фатална Привлечност |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 8> |
Автор | |
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 16.Септември.2006 во 20:08 |
Vi se desilo li nekogas da se zaljubite vo nekoj toolku mnogu a duri da neznaete zasto .....
Fatalna privlecnost???? Изменето од SeXY - 16.Септември.2006 во 20:09 |
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da mi se desilo...Uste prviot pat koga se poglednav u ogledalo se razvi fatalna privlecnost pomegu mene i mojot odraz...a uste ne znam zosto...abe ljubov,toa ti e
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
abe i jas sum narcis ama ja zboram za koga nekoj drug taka nesvesno te osvojuva
![]() |
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
A taka li...znaes tolku sum narcis so odma prvo pomisluvam na sebe
![]() ![]() I da odgovoram na prasanjeto...da mi se slucilo nekoj taka da me osvoi...use osekam peperutki u stomakot koga ke pomislam na nego
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hahahha etye toa e fatalna privlvlecnoist!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ama strasno e taka nekoj da te osvoi se gubi razum jas najvekje na svet od toa se plasam!!! ![]() Изменето од SeXY - 16.Септември.2006 во 21:26 |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Da, takva fatalna privlecnost za koja ti prasuvas mi se ima deseno na forumov ![]() ima edna licnost vo koja se vljubiv, ok ne e bitno, znam deka ne moze da ima nisto megjunas, veke toa mi e jasno . ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
koja e taa kazi mi mozda ja znam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
sto ke ti kazuvam, mi se place koga mislam na taa licnost bidejki e daleko od mene
![]() kako i da e barem ti odgovoriv na temata sto si na otvorila ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
fala ti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
da mi se desi u prva sredno...bev blokirana,paralizirana...fatalna privlecnost!
![]() |
|
![]() |
|
ja najvise se plasam od takva privlecnost zatoa i ja otvoriv temava
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
eeeeeeeeeeeee ne ednas...
![]() ![]() |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
smith ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Септември.2006 Локација: Uganda Статус: Офлајн Поени: 4 |
да ми се десило
![]() колку е закон тоа чуство...
само да не забегаш многу
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |