|
ОРУЖЈЕ - колекционерство, потреба, луксуз... |
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Автор | |
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас имам еден танто од импа земун и канџа од истата фирма...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
4NHK0
Нов член Регистриран: 20.Јуни.2013 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не изгледа лош...јас немам танто нож во мојата колекција на оружје...сега ќе ја ставам |
|
4NHK0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве ја мојата колекција на оружје(не вклучувајќи 2 самострала кои рачно ги изработив, PVC цефка со железна арматура во неа и уште неколку дрва,ланци и сл. :) )
http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/941/6389/original.jpg 1.Mora companion heavy duty 2.Mora topQ 3.Cold steel ti lite 4 4.Sam si go napraviv 5.Monkey's fist (со челично топче внатре) 6.Monkey's fist 7.Tiny globe(исто така со челично топче) 8.Uzi tactical pen 6 (пенкало со универзален клуч за лисици и карбиден врв за кршење стакло) 9.Cree Q5 10.Cold steel tuff lite 11.Wenger soldier's knife 12.Victorinox fieldmaster 13.Lеatherman tool style PS Изменето од 4NHK0 - 09.Април.2014 во 16:43 |
|
4NHK0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Незнам зошто не ми дава директно од PCто да ставам слика...па ја пастирав на мотика и и го копирав линкот...
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,koga sme veke kaj nozhevite,,,
trail masterot od mikei,,,a dodeka beshe shto beshe ,,od famipa direkto od fabrika,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Оваа? Изменето од evangeline - 09.Април.2014 во 16:41 |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
4NHK0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А дали на првиот нож ти пишува FES Rostfrei? Бидејќи додека проверував на интернет каков нож е мојот видов дека имаат сличен дизајн и германско потекло...Инаку тој јас што го направив (4) беше 100% ист како овој
http://i.imgur.com/a7Mfb.jpg го купив од циган пазар 300 денари,но бидејќи сечилото му одеше само до половина од рачката,решив да со изменам малку. Изменето од 4NHK0 - 09.Април.2014 во 16:39 |
|
4NHK0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала evangeline
Изменето од 4NHK0 - 09.Април.2014 во 16:39 |
|
4NHK0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само се прашумам Monkey's fist дали се рачуна како орушје,веќе кога со еден замав можеш на некому лесно да му скршиш коска?
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
позната пушка берданка , користена и на нашите простори
руска направија.... |
|
|
|
Hekiss
Нов член Регистриран: 24.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj zdravo...
Abe lugje kaj ima vo Makedonija HECKLER&KOCH .45 acp? I kade (osven vo MICEI) se prodava HS-2000? Kaj ima Glock? Vo Micei cenite se kako odovde do America. Ne sum od Skopje I ne gi znam prodavnicite za oruzje, a vremeto na dozvolata mi istekuva. Blagodaram za sekakva pomos! |
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
побарај тука ... http://prosport.com.mk
или побарај го бројот од ДИ МАН КО од ГТЦ... јас преку ТАРГЕТ, што се наоѓа под Кале имам земено Glock 17 , ама бидејќи земавме повеќе парчиња, ни ги даде по 510 долари....е сега, не сум сигурен дека уште постои, мисалам дека сега е некаков стрелачки клуб
|
|
|
|
Hekiss
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala Ninja.
Vo DI MAN KO Glock 21 gen.4 kosta 950€, a vo TARGETS e 900€ itoa na promocija. |
|
Hekiss
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ne odime USA zs vo drug kontinent e pa ajde da sporedime na balkanov GLOCK 21 gen.4 e 700-800 euro. Sepak nie sme vo Makedonija, mora da se dvoime pa zatoa e 900 kaj nas :).
HS 45 TACTICAL niz balkanov e okolu 550€ a kaj nas ni pomalku ni povekje tuku tocno 715€ vo MICEI (go nema na drugo mesto kaj sto imam prasano). ALAL DA NI E! HECKLER&KOCH ne se uvezuvalo, Ceska Zbrojovka (pistoli) ne se uvezuvalo... Toa sto e naj dokazano ne se uvezuva, a drugoto e izgor skapo. Pozzi4 Dokolku ima nekoj nekakva informacija |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |