![]() |
|
Дали имаш ... ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6566676869 152> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сите од Лејди Гарга-мел ![]() и уште неколку на кои не ми текнува, оти не ги слушам ДИ навика да шеташ по улица со слушалки во ушите? |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Редовно кога сум сама ....
![]() ДИ.... добри звучници во колата?
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
уф, не да се добри - грмат ![]() ДИ музика само за во кола? |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Ја имам насекаде (дури и во спалната
![]() ![]() ДИ ... комшии кои се бунат за гласна музика?
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
имам, ама ги дресирав веќе ![]() ДИ некој од постарите што и на 30/40 ти вика: чедо не шетај гола по куси ракави, ќе настинеш ![]() |
|
![]() |
|
Имам од оние што велат „Ако, ако, ќе си го бараш здравјето еден ден“ ...
![]() ДИ.... живци како бетонски столб?
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
имам, ама знаеш како е кај биковите.... еден црвен момент и БУМ, експлозија ![]() ДИ опавче како на аватарот? ![]() |
|
![]() |
|
Имам .... скоро секогаш кога сум дома ....
![]() ДИ... омилено парче гардероба кое не го носиш а не можеш да се оделиш од него?
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
имам и кај да е ќе треба да им раскинам или да ги предадам во наследство на ќерките ![]() ДИ сувенирчиња од убави или посебно драги места кои си ги посетила? Изменето од Анастеа - 03.Април.2014 во 17:23 |
|
![]() |
|
Имам и од места кои други ги посетиле а не јас ...
![]() ДИ ... многу чевли?
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
,,,ihaa ,edenkup,,od mileniĉinjata domašni,,,,
![]() ,,,di,,,,rasipana tastatura od comp,,,? |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Ne
DI beli patiki?
|
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Патики немам воопшто
![]() ДИ,црни старки?
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
немаш патики ![]() имам старки, ама не се црни ДИ досадна пошта секој ден? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6566676869 152> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |