|
Што сакаат девојките... |
Внеси реплика | страница <1 7891011 38> |
Автор | |
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakaat samo ljubov
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se slozuvam girl.....da te saka i da te pocituva....no togas kaj e razvojot i dinamikata vo vasata vrska....sekogas ke bide status qvo...duri veruvaj ke go mrazis poradi toa....ona sto mu treba na sekoja devojka e maskoto da bide ROMANTICNO LOS :)
|
|
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve ti navisitna filosofski odgovor koj vredi da se pocituva ....bravo kockar.....edna od podobrite misli ......ROMANTICNO LOS...znaci ah , se mora da bide podeleno na ovoj svet ...isto kako dobroto i losoto , isto kako ljubovta i omrazata ...isto kako crnoto i beloto , kako nasmevkata i tagata
|
|
......
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa, da, normalno , veke se znae deka mora da bide romanticno, ama mislam deka ako postoi razbiranje megju nas, nikogas nema da bidam nervozna i nema da ni bide dosadno vo vrskata, bidejki jas imam avanturisticki duh i postojano mi teknuvaat novi idei, pa znam kako da ja zadrzam mojata vrska, samo od nego zavisi, toj kako ke se odnesuva so mene.
|
|
|
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Girl pred da zaminam edna ubava misla: AKO SEUSTE MOZES DA BIDES RAZOCARANA VO ZIVOTOT ZNACI DEKA SEUSTE SI MLADA....ZATOA RADUVAJ MU SE NA RAZOCARUVANJATA KAKO NA NAJUBAVO NESTO VO ZIVOTOT.....zatoa nemoj da taguvas ako vo nesto te razocara tvoeto prijatelce :)
|
|
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A izvini kockar... aj definiraj toa romanticno losh ?
Ama u detalji... so primeri ... pomogni na masite... |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
Kockar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ostanejte mi so zdravje ...se citame vo druga prilika ..sekogas ubava misla da ve prati i vo dobro i vo zlo
|
|
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmm...kidna
|
|
|
|
Kockar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nindza bi sakal da ti pomognam vo definiranje za toa ROMANTICNO LOS ...no za mene toa sto ke go kazam za romanticno los e aksioma....za tebe teorema..za drug dilema...SAM TREBA DA OTKRIES STO E TOA ROMANTICEN LOS ...BUY :)
|
|
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nezno i divo....romaticno losh.....
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe brkaj rabota i ti i tvojata aksioma...
Ne oti znaes da kazesh nego si procital tamu nesto bez veze... E aj ako si muz kazi si so primer ne vaka k*rac palac... i odma da se begalo ... ajde |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala za ubavite zborovi |
|
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Originally posted by Kockar
Girl pred da zaminam edna ubava misla: AKO SEUSTE MOZES DA BIDES RAZOCARANA VO ZIVOTOT ZNACI DEKA SEUSTE SI MLADA....ZATOA RADUVAJ MU SE NA RAZOCARUVANJATA KAKO NA NAJUBAVO NESTO VO ZIVOTOT.....zatoa nemoj da taguvas ako vo nesto te razocara tvoeto prijatelce :) cej cej demek ako si razocaran demek uste si mlad a? HAHAHAHAHH znaci komsivkata moja so ne e mazena i razocarana e mlada a ima negde 72 god. HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHH, e ova stvarno bese glupost! |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |