|
Би јаделе ли испечатена храна? |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Март.2014 во 10:47 |
Ова стварно почна да се произведува, па и да се продава. Не дека нема добро да ми дојде: штрак копчето, ете ти ручек. Ама што има внатре? Продадени првите „печатачи за храна“Би јаделе ли испечатени шпагети? |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вештачка храна НЕ .
Верно дека марулите се полни со нитрати , но барем растат во земјата . |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми е јасно што подразбираат под " Печатена " храна.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Примерно хамбургер - во една кутија има смеса и ти ја ставаш во микробрановата за неколку минути и потоа добиваш хамбургер кој според создателите на тој вид храни не е штетн за организмот Изменето од емил - 25.Март.2014 во 22:07 |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а јас па мислев да не е нешто ко апаратите за правање домашен леб
ги ставаш сите состојки и апаратчето само си меси, си кисни си печи... ама ова со хамбургерот и тестенините ми го мати умот |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа е 3Д принтер за храна. Нова глупост што кај и да е ќе биде играчка за тие малку побогатите. Ништо лошо според мене, кој сака нека повели. Ама толкави филозофии околу храна?! Ма дај |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова може да ми се најде за гости, евентуално. |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Додека го чекаш да се направи, ќе одиш и ќе купиш
|
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ако немаш ништо отворено, од кај ќе купиш? |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тебе гости ти идат по полноќ?
На бензинска ќе купам. Ене има една пицерија работи 24/7, малку ми е офроуд (што би рекол дабе) ама да готвам толку касно, no way
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај мене после 6 ипол работат само бензинските. А што ќе е од бензинска, поарно дома ќе им испечатам некоја шницличка, ем ќе се фолирам дека јас сум ги зготвила. |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ух, до 6 ипол. И тебе не ти е лесно. Кај нас ем луѓето немаат пари, ем се работи најмалку до 10 па и 24/7
Е имаш право за фолирањето, ама како ова чудо би направило шницла, а шницлата не е шницла ако е течна. Ама може некое друго чудо да излезе, пример, откачено ќофте. Ај да не филозофирам, од сабајле сум некако чудно расположена
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не си во ПМС или само си алергична на филозофии? Што да е, ќофте - ќофте, само да ми олесни кога имам гости. Мислам, непланирани гости околу кои баш не ми се труди да си ги покажувам домаќинските квалитети. |
|
xereras
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo na lapaje da se mislelo c c c c
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |