|
Анџелина Џоли. |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 21> |
Автор | ||
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
100% oti si plavusa valjda... (ili dali si?) |
||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Corporal^^ imas poddrska za Angelina od mene
|
||
|
||
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e da si bea ubav par, ama toj se praese sank*re i toj mu se "skara" inace angelinceto ne e za nisto kriva, sekoj si saka a inace jas go mrazam brad, a za to deka e k*rva se lazis |
||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vie ste zabegani. Svrtete se okolu sebe. Nema nikakov ishod od sakanjeto ili mrazenjeto na licnosti koi ne gi poznavate, nitu oni vas. Odreden interes e sosema vo red, ama se sto e poveke od toa e nepotrebno. Ama, aj, ako e sve ova sala, ok...
|
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe srcusko ti mislese deka seriozno zborame nie? jas znam deka nema sansa samo cesit malce da se ufilmame
|
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bas pred saat vreme ja gledav Angleina na CNN ( bese gostinka zaednop so Robert DENIRO i so Mett DAMON) i se razocarav oti ne bese ubava kako sto ocekuvav, se poznava deka e ostarena i nekako ne bese naspana
|
||
|
||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
am so bebinjana nejzini coek nemoze da spija inace za ostarena ostarena e ama mene pojke mi se svigase bred ko bese so jenifer ne so ovaa
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најбоље пар се со БРЕД бе, што зборите ......
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zavodliva vestica nema sto ne bira masko zensko avanturistka golema devojka so edni od podobrite usti pa da receme i mazovi kako bred pit to e to sovesna majka e momentalno bidery bidery thats all folks:) |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ubava e Angelina ama negde procitav deka imala napraveno plasticna operacija na nosot
|
||
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе секакви муабети вадат.... Глупости.... Најбоље си е типката.... Многу ја поштувам и ја сакам
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Shiloh Jolie-Pitt
|
||
White_Angel
Група Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 1617181920 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |