|
Што ве остави без збор денес.. |
Внеси реплика | страница <1 8990919293 97> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
една покана за роденден од сабајлево: треба да спремам некое изненадување, да носам торта и купачи со мене |
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
купачи што беше
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ме остави без збор, како така Да бе да не знае што се купачи |
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а убу
разбрав |
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vesta koja stotuku ja slusnav ...5 mesecno bebe ostaveno na hauba ..strashno..
|
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И мене бебето...ќе го кастрирам тој, а потоа ќе му направам доручек со производот од кастрацијата
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од ден на ден се почудни работи ме оставаат без збор. Како ова од погоре или како нечии коментари
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што на доматите видов лепенка ucak kardesler
и сега гледам на гугле Турски лидер за свежо овошје и зеленчук
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Свежо,свежо...ама од пред една недела
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога некои таканаречени
луѓе се слепи при очи! Гледаат нешто што не постои! Е, па халуцинација се нарекува тој поим!!!
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бебиња од тројца родители, дизајнирање на бебиња... Не знам како не трпи уште дедо Господ |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонизамот....Оноj koj и краj на свет да фатиш во ген си го носиме.
Та кога мудруваме,филозофии уфрлуваме со генерализам се оградуваме... Интернетов не оти без збор ме остава,но успешно ме цензурира... Та ке си пишам оти последниот филм што го изгледав беше прекрасен... 'Перелётные птицы' Барем така мислам оти се пишуваше,преводот би дошол'Птици преселници' А у моментов си ja слушам на пиjaно тетка Beegie Adair. И аj на краj добра нок,оти попуштив со интернетов на килажа. Изменето од Орка - 24.Март.2014 во 20:01 |
|
Внеси реплика | страница <1 8990919293 97> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |