|
Се сеќавате ли на вашата прва љубов??? |
Внеси реплика | страница <1 567 |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако си имаш некој после првиот значи си неискрена и го лажеш вториот . А ако немаш никој после првиот значи немаш поглед код иднината и живееш во минатото .
|
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci neznam kako bev svatena zboruvam za prv decko ,prva ljubov sega soprug i kraj . znaci nema lagi nema prevari,nema pogledi toa e toa.
|
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кој не се сеќава
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i poveke od toa
|
|
vivi
|
|
lapidarius
Нов член Регистриран: 15.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikako da se setam
Изменето од lapidarius - 10.Септември.2013 во 00:50 |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера ја видов,се омажила пред неколку векови....се разубајла упм,ко ластиче затегнато за тегла ајвар беше
Здраааавооооо ми рече...море марш у тпм ми излета,ама во мислите само Аха,добар ден,здраво,пријатно...сега уште ти низ мисли ми фалиш....ама си помислив само
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Minatata nedela ja sretnav , na skali u edna polikilinik a, bila da snima koleno ...
....se storila 120 kg ...i ja bolelo kolenoto , ama poubavo ke bese da ne ja sretnev , oti naredniot den imav sobrakajka .....kletvi li bea toa frleni nameneeeeeeeee
Изменето од laki_bu - 04.Март.2014 во 00:47 |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако се сретнеме во наредниот живот...
никогаш нема да ти го простам времето што не го поминавме заедно....
Ти знаеш дека, секогаш ни беше малку....... |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, посебно на лудиот начин на кој му изразив дека сум заљубена во него...
младост-лудост и сега после толку години јас тонам кога ќе го сретнам некаде, толку незгодно ми паѓа ко тоа да се случило вчера. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taman rabota da sum zaboravil..skoro bese..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mesecina_sonce
Сениор Регистриран: 05.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Првата љубов ме најде после толку време и од тогаш се слушаме...сепак има нешто во песната на Владо Јаневски - Некогаш и негде
|
|
Arhimed
Група Регистриран: 01.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, se sekavam na prvata ljubov i bese slepa i ne znaev kade vozam, na vtorata mi se odvorija ocite i odma i dadov korpa
|
|
Pomina postot se digna lostot !
|
|
Внеси реплика | страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |