![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 2229> |
Автор | |
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ti lili ke bides zadolzena za obrabotka na podatoci
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Firmata ni e "Conecting people"...
i tebe te stavivme za Direktor za Plan i analiza poranesno AOP (avtomatska obrabotka na podatoci).. hehee |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ne ja bivalo za AOP,lili..Marko..ajde nova pozicija
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
BARAM NOVO MESTO VO FIRMATA...KAKO EDEN OD OSNOVACITE SE NADEVAM DEKA IMAM PRAVO DA BARAM....
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
CEKAM PREDLOZI ZA NOVO MESTO!!!!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
da Lily...
eve ke te preraspodelime na mesto Direktor za odnosi so stranstvo so dva sektori: - so EU - so svetot Ti cestitam novoto rabotno mesto... cmok-cmok... |
|
![]() |
|
e MARCO ME POGODI SEGA...MI LEZI DIPLOMATIJA:)))))))))))
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
eve i jas ja podrzuvam lili ..za promena na direktorskoto mesto so koja taa veli deka nema da ja izvrsuvaa soodvetno funkcijata...da glasame koj e za????
|
|
![]() |
|
Dime ve pozdravuva...
kako e razraboten... ovoj Dime seriozno si ja svati rabotata... ke ni odi firmata napred so vakvi kadri.. hahaaa ajde mary ne zabusavaj so toa cigarata... kako pura da pusis... heheee |
|
![]() |
|
KJE iMA LI CESTI PATUVANJA????
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() cestito lili za novoto "sefovsko" mesto!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oh aj ne rabotam veke ama se ke mi ostane za vo ponedelnik
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bravo mary...
taman te pobarav... ti me iznenadi... hehee |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Cestito Lili za DIPLOMATSKOTO MESTO..KE NI JA PREZENTIRAS FIRMATA VO SVETOT
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |