|
Прилеп |
Внеси реплика | страница <1 118119120121122 131> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Коа вејче се спомнал којнот ....
Тамо на шаховската табла испред Арт кафе на истоимен плоштад поред мозаикот на кого е направен ликот на наш Тоше Проески деско од клупите за седење , паралелно со фонтаната која според мене нема никаква цел осим да се капет џупците во лето ... ако на таа табла кај шо има и помали табли којнот го видите поставен на Г6 поле ... да знајте дека Санти го одиграл тој потег
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За оваа година кога е најавен пивофестот ? Се знае и датумот или прашам рано ?
Изменето од емил - 11.Март.2014 во 01:52 |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среде лето тамо ...
|
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
по конкретно
предполагам че ще е в средата на юли месец Изменето од емил - 11.Март.2014 во 01:56 |
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аууу брате не разумем шта говориш
|
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пред-поста- ву-вам де-ка биче-во -сре-ди-на-та-на ју-ли-ме-сец
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
до-б-р-оооооооооо-пре-т-поооооооо-ста-ву-ваш-мо-ж-да-и-да-те-би-ди
|
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
највероватно ќе ме биди таму . Мислу оваа година да не пропуштим па макар и за један дан да сам таму
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а знаш да мајмуни мрзе ове навијачи од левски ???
|
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не !! стварно ? Па ја сум истетовиран и по рацете со свастики и гербови на Левски
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо наместо на Пивофест на Скопје фест ќе одиш
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аух па брате ... немој после да мене кудиш ту ... да не кажеш ни сам ни реко ... мислим ... јбт ... прететовирачеш се на једну недељу...
или како то мадам каже ... ичи чеш на скупи фест ... ама тамо брате није ти Прилеп
|
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аааа не пивофестот ова година во Прилеп не го пропуштам . Иако со џемпер среде лето треба да бидам .
Туку закажи ми ти некоја журка за Велес
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во Велес нема пиво бре
Изменето од Santijago - 11.Март.2014 во 02:24 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 118119120121122 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |