![]() |
|
Дали љубовта е вечна или е само навика? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10111213> |
Автор | |
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ако се заљубуваш повторно и повторно и тоа во една те иста особа...тогаш ќе трае... а , ако премине во навика, тогаш тоа е многу лоша работа
![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
kako kako rece?
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
кој тоа, јас???
![]() Абе, да бе... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
ama ti celo vreme zboruvas za drugo nesto..a ne za ljubov bre momce
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
ами зааа??? Ајде дефинирај ми за шо те молам
![]() |
|
![]() |
|
aj kazi pak...kako mislis...dal e vecna ili kakva e...
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Вечна... ако има што да ја држи...
а ако не се подгрева... тогаш ништо - точак ![]() ![]() зш? ![]() Изменето од volkswagen - 04.Март.2011 во 19:55 |
|
![]() |
|
![]() XIXIXIII |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Каква навика ... пу пу скраја да е
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Љубовта како поим е вечна ,да...но,кон една иста личност малку потешко....освен ако на некого од старт му се посреќило.
![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Вечна е, само се менува од еден во друг облик.Исто ко енергијата, прво е кинетичка, па после станува потенцијална, ама ја има
![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Да да, вечна е. Сигурно.
Како не!
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Вечна е...
само потребата... за љубов... |
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
потребата е илузија
колку е романтична само - во исчекување... )) и колку само умееме да идеализираме..ликот наш ![]() а потоа.... ![]() Изменето од outlook123 - 16.Декември.2014 во 13:12 |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |