![]() |
|
YU-носталгични - кликај тука |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 34> |
Автор | |
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lady moon ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 29.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 50 |
http://www.youtube.com/watch?v=FE_frIpUuFM&hd=1
Изменето од lady moon - 03.Март.2014 во 17:16 |
|
♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥♥People that don't know me think I'm quiet. People who do know me, well, they wish I was:)))
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Која е подобра?
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
е кога не ми кажуваш која е Миранда Кер не ти кажувам која е подобра...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Да сум машко за мене сите би биле „онаа што ја барам“ ....
![]() И не туку се инаети тука кажувај мислење .... да почнам да пукам сега песни од Тајчи тука ...
![]() ![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
генерално, за мене секогаш и најлошиот оригинал е подобар од најдобрата копија...
![]() |
|
![]() |
|
Се исплаши од Тајчи а?
![]() ![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
|
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ај сега овде ... одамна не сум била ...
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |