|
ПОМОШ- ИДИВИДИ ОРДИНАЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 4344454647 48> |
Автор | |
reuma
Група Регистриран: 08.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za kolku vreme se vadat koncite koga se sie rana na glavata?
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некако тежок сум со одење по доктори...Па да прашам дали е нешто алармантно.
Имено тринаесет години во работата користев лупа.Една година паузирав. И кога месецов пак почнав после работа не можам да го фокусирам погледот...Да не речам ми се мати,а ракија немам пиено. Да си знам ако е за доктор,ако не да вртам кај баба Рада. |
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чај од камилица,синко...3 пати на ден замивање и облоги (баба Рада е со гости,прочка денес па јас ја мењам) шала на страна сега,закажи си на очно,нек ти проверат диоптер да не се пореметило нешто од преголема употреба на лупата...
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тешко за тоа време дека ќе имам,по однос на лекариве.
И јас помислив дека има шанса проблем со диоптер да имам заради лупата.Имав читано за некој си ефект на мрзливо око,со оглед дека најчесто ја ставам на десно око лупата,ме предупредија оти може тоа да се јави. Па дали и тоа се одредува при таков преглед или само диоптер би ми одредиле. А и која е разликата помеѓу тие две работи? Ти благодарам. |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Закажи си преглед кај офталмолог, тој ќе ти каже дали е мрзливо или пијано
Шала на страна, оди си на лекар и кажи си ги симптомите, ќе ти направат преглед и ќе бидеш мирен.. ако е мрзливо око имам читано дека тетрисот помага. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега баш гуглајќи тоа го прочитав,препорачливи се видео игри...Ќе мора да намалам и повеќе со форумскиве.
Немам баш време сега,за жал за доктори.А до пред недела и немав вакви проблеми, може и преувеличувам оти во принцип сум таков за вакви работи. Е среќа оти за некој ден пак ќе ја фрлам лупата па може и мрзата ќе ме пушти. Благодарам. |
|
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
прегледот не трае долго,а после тоа ќе си бидеш на чисто ... пола саат можеш да одвоиш
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема изговори време невреме, закажуваш термин одвојуваш пола саат и симнуваш терет од тебе..а и маката
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kali...ama mu se sipavme-od sram ke otide ako ne za drugo :)))
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова не е ништо, како знам ја да се сипам за вакви работи. Јас сум многу тешка за одење по доктори, затоа си ги комплицирам сите работи, па после другите ги карам |
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како тргнавте...Докторот ќе рече,а да одиш некој од уплав да ти забае.
Е ако е докторка си знам...Ве видов и прогледав. |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знае ли некој ... до кој степен на компликација може да доведат двапати опериран calcaneus и постоперативно ахилова тетива ?
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
richgirl
Нов член Регистриран: 28.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Devojki se izvinuvam odnapred ako vekje postoi vakva tema...Kazete mi vase mislenje...So decko mi imavme odnos odnosno mi go stavi 2 3 pati dodeka da me skine a potoa go izvadi i svrsi posle 10 tina minuti nadvor od mene..potoa imavme povtorno odnos no koristevme kondom i go izvadi pred da svrsi odnosno svrsi vo kondomot..Togas koga imavme odnosi mi pocnuvale plodnite denovi :/ pa se plasam od predsemenata tecnost.Dali ima sansi da sum ostanala bremena od nea i pokraj toa sto mi go stavi samo 3 pati dodeka da me skine? i da napomenam od togas me boli pocesto stomakot vo dolniot del :/
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека има ваква тема, но.. Знаете како се прават деца? Ако не, тогаш Гугл под рака и на учење. Предсемена течност (ако воопшто ја имало) 10 минути пред да сврши и тоа со 2-3 пати влези излези е скоро невозможен начин за да ти направи бебе. Болките може да ти бидат од многу фактори, можеби кај и да е ќе добиеш па затоа те боли.
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Внеси реплика | страница <1 4344454647 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |