|
Историски дилеми |
Внеси реплика | страница <1 5455565758 74> |
Автор | ||
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
на ниво jа
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Остај го сега Платеникот,мене ми треба твое мислење,твое Бугарско мислење,за тоа од каде потекнуваат разните видови и подвидови на Бугари. Ај класифицирај тоа редоследно некако,пример прв вид Бугари,па подвид ако постои,па сетне втор вид Бугари,па подвид на вториот вид и така до крајниот вид или подвид. Мислам,тоа не е тешка работа за тебе,нели. Па може писмо или факсимил за потеклото,како што од каде и слично. Пример ако ве донела Елен Рипли,со кој вселенски брод стигнавте,кога и како,и тоа во кратки црти,од причина што сте од некоја " Галактика " Благодарам
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ай по азбучен ред ке ставам примероци Аспарух - маслам на ханот - да не го мещаме со вашиот Аспарух Jосифовски потекнува од Фанагориjа Борис I, кнезот - кoj го пратил Свети Климент во Охрис си е од овде Вапцаров си е од Банско Герджиков - ов ВМРОто - си е од Филипополис |
||
д4б3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
траба да креирам една тема во азбучните игри оти сам не ми е баш интересно |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова се различни видови на Бугари така?
|
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
д4б3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мда, потекнуваат од различни места |
||
д4б3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако имаш конкретно прашане за некой слободно прашай
ке побарам во википедиа и ке ти кажам се |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На Википедија ќе најдеш,на Бугарска википедија
Дабето,туку ова све погоре Бугари се така? Како тоа хронолошки си ги наместил,страшно А јас што сум Дабето,мислам вака по хронологија,испаѓа дека и мене Елен Рипли ме донела од вселената?
|
||
||
д4б3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ридли скот ти е татко? |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не,Ридли Скот ми е братучед
|
||
||
д4б3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
од ист дедо или од иста баба? |
||
д4б3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://kbg.org.ua/
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не бе па и ти,вака.
Баба ми и баба му на исто сонце гаќи сушеле. Ах бе Дабенце,уште долги години вие Бугарите(составени од неколку видови и подвидови) ќе лутате низ истории и романтики,а најмногу по патиштава интернетски,додека не се самопронајдете дека сте паднати од некоја "Галактика".
|
||
||
д4б3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.kazan-guide.ru/velikie-bulgary/
|
||
Внеси реплика | страница <1 5455565758 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |