|
Денес... |
Внеси реплика | страница <1 487488489490491 566> |
Автор | ||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...се изнашетав со децата низ паркови, се лулав и на лулашките со нив сум собрала во торбата сонце за цела недела... |
||
Mushu
Сениор ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес... ќе ја гледам Бубамара
Неможам да ја дочекам ... |
||
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
денес бевме карневали |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес како сум заглавила во станица за технички преглед, мислам ни во банка не сум чекала толкав ред!
И стигнав до таму и клима да си пуштам во кола. Нешто многу жешко како за февруари.
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес тмурно! Да не се повтори
|
||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Denes ...mi gi izbrisaa postovite od politika , oti sum bil opoziciski nastroen
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а да си провериш пак... денес... пред да напишеш нешто вакво? |
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Odkako jas si gi cenzurirav , mi bea otvoreni ,,,..mene ne so tie kursumi
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
важно е средено и ништо не ти е избришано само малку си ги поткусил вестите... денес |
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес денов рано почна
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
денес ќе си имам гостинки цел ден, да се балирам со трпение или да почнам со нив да си играм на кукли |
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ужасно денес
Сега уште пијаниве под балкон ми фалат!
|
||
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес изгубен ден...Цело претпладне се излежавам,
а сега во гаража. |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
денес од една на друга забава... ај да одам да се пресоблечам |
||
Внеси реплика | страница <1 487488489490491 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |