|
Би и кажале ли Вие ? |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | ||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај да видиме,али утре тоа
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не знам зошто, ама мислам дека темата нема многу допирни точки со љубовта. Повеќе ме асоцира на подфорумот еден спрат подолу. |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Точно така, темава треба да стои во пдф Филозофија и ПСИХОЛОГИЈА... Внатрешна дилема... да и` кажам или не? Дет ис д квешчн... Нормално дека ќе и` кажам... можам да уживам во заоблениот задник и да не и` се гледаат гаќите, тоа ништо не менува... |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А кога и гледаш дантеленото тангиче не се ли стрвиш ? |
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,,,se shto e ubavo i na gospod mu e drago,,,,,,taka da greota e da i se kazhe ,,,i mnogumina da bidat uskrateni od ,,gletkata de ubava,,
|
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo da ne donesam pogreshna odluka
|
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако де .Одлучи . |
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со стрес тест прашање ќе и кажам да не и падне незгодно...
-Сакате да се кладиме дека ќе погодам каква боја долен веш носите? |
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
порано можеби и би кажала
ама сега ...не.... таа или тој ... нека си оди така јас сигурно би погледнала два пати (во него) се разбира ама нема да му кажам
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе те прогласи за видовит
|
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Она ма неееее.
Кога ќе ми ја лупне ташната два три пати од глава ќе се чудам како сум се нашол во полициска станица. Е веќе кога ќе отидам во полициска станица...Во стилот на годинешнава Златна Бубамара и Сашко Коцев,командирот откако ќе причека да се освестам најверојатно ќе започне... Си знаеш ти зошто си тука,и заслужено ќе си ја добијам титулата за видовит. Па кога ќе ми светне оди па ти докажи дека си сакал да помогнеш, сигурно и встан ќе треба да и купам оти од стресот кога се наведнала да си ја земе ташната патентот и пукнал. |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ами ќе треба и фстан
Оти ќе биди се скина фстанот
|
||
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај па вие одма најлошата опција сте ја разработиле
може ќе си помине само со еден шамар
|
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е за можи еве и друго што можи
Ќе ја прифати кладбата,ќе изгуби кафе... Утка нема гаѓам од прва,ако сака и сок да даде и која марка се ќе и кажам. И сега нели оној џентламенцки потег го викаш келнерот да си платиш.Она инсистира дека изгублиа кладба тебе демек ти било мило,било тоа чиста среќа и во таа конверзација несакајќи и ја буташ чантата од маса, (нека помисли сега она несмасен ваков таков,финтата е да и се помогне и каже без да се почуствува незгодно) инстиктивно она се наведнува,и и објаснуваш за центрипекалните сили и начинот на кој тие дејствуваат за да тоа со патентот не го доживее засрамувачки. Сречом да је плавуша па сигурно ќе рече...Да знам знам |
||
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |