|
Би и кажале ли Вие ? |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | ||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и јас ќе и кажам
Изменето од Gabriela_S - 25.Февруари.2014 во 01:19 |
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај па сега и ти што да прави човекот
|
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе госпожава е доста згодна иначе,мислам тука нема дискусија за изгледот на задничето,плус модерна бааги е,плус тангиче...абе затоа патент од страна се става или од напред,за да нема вакви случаи
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Габи ма, од искуство ли?
Затоа не носам вакви работи. На работа ќе ме гледаат како мафинче за појадок
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па ти само на работа да не одиш
|
||
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шо е то Мафинче?
|
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
колаче
Изменето од Gabriela_S - 25.Февруари.2014 во 01:22 |
||
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па убо е да си колаче што има лошо во тоа.
Земи тамо тоа мажјаците колеги превоспитајте ги,како тоа ко мафинчиња да ве пулат |
||
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Овие, што ги кркаме за доручек без да пазиме на линијата Жива ќе ме изедат фикс. Само мажи имам околу мене и една искубана жена!
|
||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не дај се евангелине
|
||
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас од тоа ќе повратам жими се....аа некако слабо со инфо за храна стоите,цела хемија на органзиам ќе ви се претубма со тоа мафинче...после спољер имам,браник ми се појави,гума за пливање и слично
Видете таа тетката како линииче складно има
|
||
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знаеш што фиксич?!
Можат само да ми се фатат за спојлерчето. И оваа си има, ама нема некој што не би ја легнал Така да, убавината е релативна работа. Со спојлери, браници, брисачи, амортизери и се останато |
||
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нормално,се слагам со тебе,таа на фотката е иначе спејс шатл според мене,цела со кривини и долини Јас само сакав да речам дека женските се жалат после,не дека имам нешто против малу мрснотија
|
||
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мхм
Риба ипол, накај две Ајде може жениве ќе се расприкажат малку, да видиме дали би им кажале на мажите. Баш ме интересира. И ако ДА - зошто, ако НЕ - пак зошто?
|
||
||
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |