IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Сакаааааам.......
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакаааааам.......

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 129130131132133 426>
Автор
Порака
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2006 во 15:42
sakaaaam sekoj den da sum vaka raspolozena
i sega sum vo dilema poso SAKAM SAKAM da se zapisamna OxfordBig%20smileTongueSmileBig%20smileLOLLOLLOL
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2006 во 16:40
Originally posted by joki joki напиша:

Originally posted by plavusa plavusa напиша:

joki jas mislam deka bi bilo zdravo za tebe da si bar maaaaaaaaaalku normalna, ama, ako, ako, i vaka ne e loso...Smile

LOLLOLLOLLOL...зш ма...не сум до толк ретардирана де...LOLLOLLOL
Теши се, теши сеLOL
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2006 во 17:37
sakam da gi pofalam site forumdzii koi ostanaa verni na forumot idividi i gi ima vo golem broj Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2006 во 17:50
fala falaLOL
(ne dek se falam)
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2006 во 18:31

joki jas mislam deka bi bilo zdravo za tebe da si bar maaaaaaaaaalku normalna, ama, ako, ako, i vaka ne e loso...Smile

Теши се, теши сеLOL
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLof mori majko samo da znajs so rodi...kje me ubijas na lice mesto...LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2006 во 18:32

Теши се, теши сеLOL
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLof mori majko samo da znajs so rodi...kje me ubijas na lice mesto...LOLLOLLOLLOL
joki, joki, gi zalam ovie tvoive od doma. Sigurno sekoj den gi spobudalvis.Big%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2006 во 18:34

Теши се, теши сеLOL
joki, joki, gi zalam ovie tvoive od doma. Sigurno sekoj den gi spobudalvis.Big%20smile
ne e tocno...jas sum mnogu primerno, rastureno, mrzlivo devojce so mislit samo na jadenje i spienje...blaze moite doma...pouba kjerka ni na oglas ne kje najdetLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2006 во 18:35

Теши се, теши сеLOL
ne e tocno...jas sum mnogu primerno, rastureno, mrzlivo devojce so mislit samo na jadenje i spienje...blaze moite doma...pouba kjerka ni na oglas ne kje najdetLOLLOLLOL
wooooooow, blaze niv. a ne jas, sekoj den nesto ke gi iznerviram. TESKO NIVConfusedLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2006 во 18:39
pa da ti kazam mojve ne se nerviret..poso samo dijazepami i drugi sedativi im tecet vo krfta...ne mozet da sfatet kako mozam da sum tolku nepribrana...i jas ne znam...ali ne se zamaram ko nif...juhuuuuLOLLOL
zaklucok:majki i tatkovci, gordejte se so svoite deca...i molete se da ne vi se rodit vo familijata moj klon...ConfusedLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2006 во 18:58
more ovde sakav da napisam deka sakam da go polozam barem uste ovaj ispit i toj zadutre so mi e,dobro sega sakam i neso drugo,ama ke pocekam...
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2006 во 19:33

pa da ti kazam mojve ne se nerviret..poso samo dijazepami i drugi sedativi im tecet vo krfta...ne mozet da sfatet kako mozam da sum tolku nepribrana...i jas ne znam...ali ne se zamaram ko nif...juhuuuuLOLLOL
zaklucok:majki i tatkovci, gordejte se so svoite deca...i molete se da ne vi se rodit vo familijata moj klon...ConfusedLOLLOLLOLLOL
i da prenesite na slednite generaciiSmile
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2006 во 19:45
сакам да пијам и да се начукам
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2006 во 19:01
Originally posted by Carnation Carnation напиша:

more ovde sakav da napisam deka sakam da go polozam barem uste ovaj ispit i toj zadutre so mi e,dobro sega sakam i neso drugo,ama ke pocekam...
mnogu sakam da znam so sakasLOL
jas sakam belo tobleroneTongue
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2006 во 19:14
saaaaaaakam da znam sto ima novo na forumov posto me nemase nekoe vreme
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 129130131132133 426>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,563 секунди.