IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Форумски игри
  Активни теми Активни теми RSS - Саботирање на желби
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Саботирање на желби

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 401402403404405 482>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Статус: Офлајн
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2014 во 23:58
ќе ја заборавиш ѓавол плазење

да не фати саботажата за машината 
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2014 во 00:07
Машината ќе си истера,арно ама програмот го имаш згрешено...Ќе треба едно дополнително плавење.
Понеделнички а о манам тутуно
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2014 во 00:14
идниот понеделнички да славиш една недела, па да почестиш нешто голема насмевка

машината е готова, алиштата се на ред загриженост
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2014 во 12:04
Им поминал редот де ништо страшно.
Да ми стигнеше веќе тој меил.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2014 во 22:46
ќе стигне со закаснување, ама пријатно ќе те изненади голема насмевка

ми се игра една партија Не лути се човече плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2014 во 23:01
Да си ми жива и здрава...Не ја саботираше,но точно ја предвиде.

Играј но биди спремна да не се лутиш,оти ќе ја изгубиш првата партија.
Пред да заминам,да си ги земам парите за месецов.

Изменето од Орка - 24.Февруари.2014 во 23:01
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2014 во 23:08
како бе од една партија, да ја изгубам првата изненадување%20:hmpf:%20плазење

ќе си ги земеш де, што е важно кога хи, хи...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2014 во 23:17
Кога гледам вака како е пишано,сам треба да решам до кога...До петок еве нека биде.

Посабајле кафе сварено да ме чека.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2014 во 23:24
да не останам покусо со саботажата ќе пишам, море ко нема до четврток да биде голема насмевка

ќе те чека, ама изладено плазење
ај утре за  доручек јас да каснам еден бурек 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2014 во 23:37
Ако биде во четврток како за роденден ќе честам.
Тоа ако станеш пред мене...Ако не отиде јас ќе го купам.

Слатко од смокви да има качено од подрум.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2014 во 23:50
само стрвалаци ми правиш изненадување оти јас последното си го изедов пред некоја недела нека нема ни за тебе плазење

да проверев да не ми останала подзатскиена уште некоја тегла загриженостзамисленост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2014 во 23:57
Кај мене во подрум има уште три,донесеш ли една за мене земи и за тебе.
Саботирале или не да фаќам креветот,оти сабајле тешко дека ќе го пуштам.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2014 во 00:07
каков кревет...уште во моментов сонот да те наваса, па да легнеш и за секунда да си заспиеш среќасреќа

ајде да не фати саботажава хи, хи...плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2014 во 17:24
Се чудам јас зошто после прва смена не ми се спие.
Да си го испијам кафето на тераса

Изменето од Орка - 25.Февруари.2014 во 17:24
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 401402403404405 482>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,453 секунди.