![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 400401402403404 482> |
Автор | |
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ај ти ко најмал
![]() да почне компјутеров да ми ги чита ЦД-њата ама без да го носам кај чичкото мајстор
![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Тогаш појди си до продавница за нови.
![]() ![]() Посовреме да легнувам |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
ми се смачи да ти ја саботирам желбава
![]() само некој знак да измислам што ќе го употребувам како шифра да не се мачам да пишувам секој пат наново ![]() ај да си турам уште едно сокче
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Веќе некој му ја земал мерката на сокот.
![]() Да начекам утре лут бурек |
|
![]() |
|
ќе начекаш ама само осмина
![]() мене сега ми се пријаде бурек
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Аха колку што јас денес јадев бурек
![]() Со ручеков една т'га добро би дошла |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
дошла или прошла
![]() да завршев уште некоја работа вечерва
![]() |
|
![]() |
|
Гледајќи го емотиконот,кој кореспондира со никот...
И не мора многу да се трудам за да работата остане незавршена. ![]() Да се држам до македонската традиција,и го искористам денов за едно бањање. ![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
немој ни случајно да си промшил за атер за традицијата...
![]() ме зафатила некаква мрза и не ми се станува
![]() |
|
![]() |
|
Еден мариовски лек за станувањето знам,но не го кажувам оти претходната желба ќе ти се оствари.
![]() Кога е така да си се спремам јас за традицијата. ![]() |
|
![]() |
|
мариовски лек ??? да не го слушна од кај баба Рада
![]() ако поседиш и ти уште малку ќе ти се олади водата ![]() јас се заиграв ![]() |
|
![]() |
|
Баба Рада може да ми подзавиди на мариовските корени.
![]() Со слаба кондиција,веќе си заспала. ![]() Да се нурнам во длабокото,станува опасно. ![]() |
|
![]() |
|
ќе се нурнеш ама ќе мораш пак на површина ради воздух
![]() да допери побрзо машинава
|
|
|
|
![]() |
|
Нека си тера на споро...Оти ако заврши ќе треба да ги пружиш
![]() Да не заборавам боцата за воздух да си ја земам. ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 400401402403404 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |