IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Спојување на парови
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Спојување на парови

Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
Автор
Порака Обратен редослед
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Статус: Офлајн
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Спојување на парови
    Испратена: 19.Февруари.2014 во 23:00
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2014 во 01:44
Originally posted by Schatzii7 Schatzii7 напиша:

Има надарени стројници голема насмевка на некои како им оди ова од рака,
па успеваат да усреќат некои стари моми / ергени ...
а пак други си нашле начин како да заработат.

Sega vladata ima otvoreno oglas za vrabotuvanje Promotori za klucuvanje brak 
...i potoa na sekoj koj ke se ozeni mu davaat po 500 evra za da moze da si kupi apcinja za smiruvanjeголема насмевка
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2014 во 01:17
Има надарени стројници голема насмевка на некои како им оди ова од рака,
па успеваат да усреќат некои стари моми / ергени ...
а пак други си нашле начин како да заработат.
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2012 во 01:12
Спојување на парови ми асоцира на силување  на парови каде стројникот сака да се меша во природната селекција голема насмевка
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2012 во 11:29
nikogas ne mi odelo od raka da spojam nekoj par.......sum probuvala ama ne odi...

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2012 во 18:06
Bljak! Nikad! Posle ja kriv da im bidam, neka se snajdat sami, oci nek si vadat. I baska se ponizenje takvi strojnicki raboti голема насмевка
Кон врв
Aureus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2012
Поени: 108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aureus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2012 во 20:40
Да бе еднаш мене пробаа да ме спојат.. на крај испадна дека типот ја сакал другарка ми.
Ауч!
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2012 во 18:38
Ми се дига коса од вакви луѓе...Али до карактрер е.
Знам луѓе кои со помош повикај пријател,и до брак стигнале.
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2012 во 15:15
Баш добро ми иде стројништвото голема насмевка Ама само ако според мене одговараат као пар плазење
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2012 во 16:09
Интернетот е најдобар стројник за оние кои бараат љубов

Некогаш, работите функционираа преку стројници. Потоа, љубовта најчесто се раѓаше во училиштата или на работа. Во денешно време, околу 30% од паровите се запознаваат преку интернет, покажуваат новите истражувања.

По асистенцијата од пријателите, онлајн запознавањето стана втор најчест начин за запознавање на новите парови. Околу 30% од новите парови во САД се запознаваат преку интернет, покажуваат резултатите од истражувањето How Couples Meet and Stay Together.

Во анкетата учествувале 4.000 испитаници, а според резултатите истополовите партнери се најсклони кон онлајн запознавањето - дури 61% од геј паровите се запознале преку интернет.

"Со ваков раст на интернетот многу веројатно е дека наскоро овој начин на запознавање ќе стане уште почест и од оној кој го иницираат заедничките пријатели, начинот на запознавање кој преовладува во американското општество од 1940-те", пишуваат авторите на студијата од Универзитетот Стенфорд и Сити Колеџ од Њујорк.

Според анкетата, најсреќни парови кои искажале најголемо задоволство од врската се оние кои се запознале во верска заедница.

Кон врв
goran-twin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јануари.2012
Поени: 385
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (1) Благодарам(1)   Цитирај goran-twin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2012 во 22:46

Во право си Горан не се изјаснив прва како што е обичај. Туку ти тоа директно
ме прашуваш дали имам да ти наместам некоја другарказбунетост

Ја видов интересна темата и се надофрлив,сигурно не згрешив нешто со тоа што прашав ...за да не бидам сватен погрешка...

Во секој случај никој од нив ми се нема налутено, на моја среќа.хи, хи...

Таман работа и нема потреба некој да се лути.Ако некој/некоја не успеале,тоа си е нивни проблем нема потреба кривицата да се бара во други.

Не гледам ништо лошо во оваа работа...мислам дека ништо не можат да изгубат, едноставно ги запознаваш па потоа останува на нив дали нешто ќе се случи или не.

Така е,се сложувам комплетно.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2012 во 22:10
Во право си Горан не се изјаснив прва како што е обичај. Туку ти тоа директно
ме прашуваш дали имам да ти наместам некоја другарказбунетост
Инаку можам да кажам дека сум се обидела да поврзам некои луѓе со мои другарки, но секогаш
на крај испаѓало неуспешно...секако тоа сум го правела со добра намера за двајцата, сум ги запознала, но за жал тоа не прераснало во врска или брак...веројатно и мене не ме бидува за стројникголема насмевка Во секој случај никој од нив ми се нема налутено, на моја среќа.хи, хи...
Не гледам ништо лошо во оваа работа...мислам дека ништо не можат да изгубат, едноставно ги запознаваш па потоа останува на нив дали нешто ќе се случи или не.

Кон врв
vivi1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 18941
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2012 во 21:44
i niger kalfa ja spojuvaa, pa ene go pargali pak
vivi
Кон врв
goran-twin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јануари.2012
Поени: 385
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај goran-twin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2012 во 20:58
Schatzii7 интересна тема,но не се изјасни дали ти имаш и би понудила некоја твоја другарка како стројник некому .
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,217 секунди.