|
Спојување на парови |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Февруари.2014 во 23:00 |
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sega vladata ima otvoreno oglas za vrabotuvanje Promotori za klucuvanje brak ...i potoa na sekoj koj ke se ozeni mu davaat po 500 evra za da moze da si kupi apcinja za smiruvanje
|
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Има надарени стројници на некои како им оди ова од рака,
па успеваат да усреќат некои стари моми / ергени ... а пак други си нашле начин како да заработат.
|
|||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Спојување на парови ми асоцира на силување на парови каде стројникот сака да се меша во природната селекција
|
|||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nikogas ne mi odelo od raka da spojam nekoj par.......sum probuvala ama ne odi...
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bljak! Nikad! Posle ja kriv da im bidam, neka se snajdat sami, oci nek si vadat. I baska se ponizenje takvi strojnicki raboti
|
|||
Aureus
Сениор Регистриран: 22.Август.2012 Статус: Офлајн Поени: 108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да бе еднаш мене пробаа да ме спојат.. на крај испадна дека типот ја сакал другарка ми.
Ауч! |
|||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ми се дига коса од вакви луѓе...Али до карактрер е.
Знам луѓе кои со помош повикај пријател,и до брак стигнале. |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Баш добро ми иде стројништвото Ама само ако според мене одговараат као пар
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Интернетот е најдобар стројник за оние кои бараат љубов
Некогаш, работите функционираа преку стројници. Потоа, љубовта најчесто се раѓаше во училиштата или на работа. Во денешно време, околу 30% од паровите се запознаваат преку интернет, покажуваат новите истражувања. По асистенцијата од пријателите, онлајн запознавањето стана втор најчест начин за запознавање на новите парови. Околу 30% од новите парови во САД се запознаваат преку интернет, покажуваат резултатите од истражувањето How Couples Meet and Stay Together. Во анкетата учествувале 4.000 испитаници, а според резултатите истополовите партнери се најсклони кон онлајн запознавањето - дури 61% од геј паровите се запознале преку интернет. "Со ваков раст на интернетот многу веројатно е дека наскоро овој начин на запознавање ќе стане уште почест и од оној кој го иницираат заедничките пријатели, начинот на запознавање кој преовладува во американското општество од 1940-те", пишуваат авторите на студијата од Универзитетот Стенфорд и Сити Колеџ од Њујорк. Според анкетата, најсреќни парови кои искажале најголемо задоволство од врската се оние кои се запознале во верска заедница. |
|||
|
|||
goran-twin
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 385 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
||
Ја видов интересна темата и се надофрлив,сигурно не згрешив нешто со тоа што прашав ...за да не бидам сватен погрешка...
Таман работа и нема потреба некој да се лути.Ако некој/некоја не успеале,тоа си е нивни проблем нема потреба кривицата да се бара во други.
Така е,се сложувам комплетно. |
|||
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во право си Горан не се изјаснив прва како што е обичај. Туку ти тоа директно
ме прашуваш дали имам да ти наместам некоја другарка Инаку можам да кажам дека сум се обидела да поврзам некои луѓе со мои другарки, но секогаш на крај испаѓало неуспешно...секако тоа сум го правела со добра намера за двајцата, сум ги запознала, но за жал тоа не прераснало во врска или брак...веројатно и мене не ме бидува за стројник Во секој случај никој од нив ми се нема налутено, на моја среќа. Не гледам ништо лошо во оваа работа...мислам дека ништо не можат да изгубат, едноставно ги запознаваш па потоа останува на нив дали нешто ќе се случи или не. |
|||
|
|||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i niger kalfa ja spojuvaa, pa ene go pargali pak
|
|||
vivi
|
|||
goran-twin
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Schatzii7 интересна тема,но не се изјасни дали ти имаш и би понудила некоја твоја другарка како стројник некому .
|
|||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |