|
Слободен удар за Идивиди Обложувалница |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 23> |
Автор | ||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Истото се случи и со претходната ждребка кога се појавија истите двојки како и на пробното извлекување ...
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ли да се јави во обложувалницата ....
Го чека првата позиција, која барем уште денеска ќе мора да ја дели со мене ...
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фан сум на сите клубови со левичарска идеологија... Millwall, Boca Juniors, Flamengo, Livorno итн... а кој ФК нема хулигани?
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Си го гледал ли Грин Стрит Елит филмот ? |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Те испровоцирав и се фати . Благодарам ти . Младост Апатин немат хулигани
Изменето од емил - 18.Февруари.2014 во 16:09 |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вер д фак из дет ? И Превалец немаат хулигани |
||
|
||
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам дека е нешто со Вест Хем и Милвол, но не можам да се сетам детално сега, ќе видам да не има нешто на Јутјуб... |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Читам и не верувам на очите си . Си промашил еден од најубавите филми за фудбалското хулиганство ....
|
||
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Повеќе го памтам Football Factory... и тој е со слична тематика...
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Овај е најдобар за таа тематика Ли .... уживање
|
||
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Синоќа без изненади . Каталунците можеа и требаше да дадат уште еден гол .
Блу , ми направи впечаток твојата прогноза за вечерва на Сан Сиро (2 : 2 ) . Не сакам да ме сватиш погрешно ама јас не гледам како Милан че дадат повеле од 1 гол . Душекчииве се класен тим и мислам дека ќе земат мерки за Марио да го обезбедаат .
|
||
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така е емил, синоќа без изненадувања. Мислам дека Сити заслужија да дадат барем еден со оглед на тоа како играа во првото полувреме.
ПСЖ се разиграа, се поубедена сум дека мојтата прогноза со нив во финале ќе се исполни Е сега кога е Милан во прашање и мојата прокноза за нив, веројатно си дека во заграда ставив () затоа што ми е тешко да типувам за нив. Свесна сум на кое ниво е Атлетико Мадрид, а тоа е далеку од нивото на кое игра Милан сега. Токму поради таа прогноза кажав дека Ли го чека првото место кое уште го дели со мене
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мислам дека Милан - Атлетико би можела да излезе 1-Х или 2-Х ...
ова за посериозните обложувачи... ПС: емил ништо од г/г Барса... отиде имотот... |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не можев да поверувам дека Ман Сити се толку слаби
|
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |