|
Кој тим го мразите најмногу? |
Внеси реплика | страница <1 232425 |
Автор | ||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1. тајкунски и шеички... ПСЖ, Сити, Монако, Челси..... и другиве не се за жалење, ама ме нервира вештачки преку ноќ правење тим...
2. неонацистички (ултра десничарски)... Лацио, Вест Хем, Милан... заборавив дека во Милан сега скоро сите се ќумбиња... го бришам од списокот... Изменето од LiDivio - 18.Февруари.2014 во 13:57 |
||
Crna Arapina
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Барселона
|
||
Train hard,Fight easy !
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема таков. А нема па ни некој што го сакам. За фудбал ми е сеедно како за ланскиот снег. |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Под двете точки спаѓа и Вардар |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Реал .... отсекогаш било така и така и ќе си остане .... Но сега посебно откако го имаат плачкото "CR7" во своите редови ...
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако мислиш на РК Вардар (мажи и жени), не сум нивни некој загреан навивач... а ФК Вардар точно е дека се испартизира, ама нема некоја фашистичка идеологија... |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имаат навивачите ...
Не го пишав тоа претпоставувајќи дека си загреан навивач .... Туку и со едното и со другото спаѓа во твоите наведени карактеристики |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Потполно те сваќам . Ги мразиш нацистите , но ги сакаш хулиганите од Милвол . Так треба , Ли
|
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Момци назад на темата ..... да не мора после да ве преместувам .... таму во Слободен Удар може да си продолжите ....
Изменето од Blue Scarlet - 18.Февруари.2014 во 16:19 |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Колешке, да се натпреваруваме?!? Кој е погласен, дали ти со свирчето или јас со камшикот? Ме исплаши од прва Инаку мене најомразен тим ми стана ПСЖ. И подобро да не кажувам зошто. А да, највеќе не е збор за во наслов. Најмногу би требало да е.
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Внеси реплика | страница <1 232425 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |