|
Цигарите-штетат на вашиот изглед или не? |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
штетат дефинитивно, можеби тоа однадвор не се забележува многу, но со текот на времето како што човекот старее тие те уништуваат и однадвор и одвнатре, затоа некои лица по 30-та година ги откажуваат цигарите.
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефакто дека цигарите се штетни тоа сите го знаеме, општо по здравјето, тоа вклучува и кожа, коски и коса и се; но, познавам непушачи од раѓање кои не изгледаат ништо подобро ниту се поздрави од многу др.пушачи.
Мене непушењето ми донесе 15кг плус во рок од само една година. Може се штетни и некорисни но мене многу ми беа корисни за контрола на мојот енормен апетит. Кожата не ми изгледа ништо подобро, но затоа не смрдам повеќе на чад и никотин. И повеќе не плукам како кочијаш на улица |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pred da odgovoram na prasanjeto ... prvo kako se pojavile cigarite ... nekoe bebe koga ke se rodi ... odma mu treba hrana i sigurnost ... i se znae ... kako toa se pravi ... i posle ke se potapsa po grbot da zdrigni od mlekoto ... i dobil i sigurnost ... i mirno ke spie ... arno ama ... denes majkite se sovremeni .... nemaat vreme da gi dojat tri godini .... i ja izmislile cuclata lazachka ... moze nema da se najadi ... ama so lazachkata dobiva bebeto sigurnost ... ama toa bebe eden den ke porasne .... i sramota e vozrasni da setame so cucli lazachki ... i gi izmislija cigarite .... kako minuva denot ... vaka so stresovi ... i ni treba sigurnost ... i sto ? ke si zapalime cigarche ... i bas ne briga sefot sto ke kaze ... samo odvreme navreme ... treba malku da ne potapsaat po ramenata ... ako se zakaslame .... E sega da odgovoram ... sepak cuclite-lazachki se resenieto ... tie ne se stetni po zdravjeto ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам дека ми штети самото минење низ задните скали нашколо... или одење во вц... одма после смрдиш... а не па да ставам такво нешто во уста... [:-&]
Изменето од BisernA - 31.Декември.2008 во 11:04 |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не пушам и од почетокот на 2014 сум го намалили алкохолот со 30-40 %
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нити цигара во мој живот,нити капка алкохол
нити па кафе,значи нема што да ми штети на изгледот(ако пречи кока кола,тоа незнам)
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |