|
Збор во песна |
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Автор | |
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
срце није камен...
воз
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Воз, у возу изгужвана лица путника
ти, си тамо негде иза оних планина дал 'си можда заспала ил' си будна као ја дал 'те муче немири ил' те ништа не мучи слика
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите мои слики што ги чувам....
планина
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na skriveno te vodim mesto
izmedju planina i mora место
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене место не ме фаќа...
срце
|
|
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
срце није камен
помине
|
|
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што и да е ќе помине
парк
|
|
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во парк, во парк...
месечина |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На месечина те за заборавив
во облаци те заборавив те лажам,само од другите те скрив
Прва |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прва лубов како сенка
Тивко, тивко доага... линиja |
|
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пази брате, доаѓа, еј види ја,
Видов како прави бела Линија Телефони премногу ја снимија, тебе те знае од телевизија Зборови |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зборови немам јас, сосем сама без глас
само очи што плачат, што плачат за нас дома
|
|
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само Дома си е дома,
Ми шепне секој друм, И каде и да одам, Во мисли таму сум... Симпатија |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Симпа, симпа симпатијаааааа си ти
симпатија си моје младости и тихо тихо тихо свирај ми ту серенаду наше љубави дрво
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |